• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
nie mam pojecia czy to cos zlego czy dobrego chyba jak duzo nawija to dobrze :-), Lila tak wlasnie przy zatkanym nosku miala i tez wtedy na zdjeciach mi sie rzucilo w oczy.

Ale obejrzałam jej zdjęcia które jeszcze dzisiaj robiłam i nie wszędzie na szczęście ma otwartą. Ale ona naprawdę ostatnio cały czas gada

6sffnp.jpg

Witam wieczornie
Perfekcia- z tych czterech wiader doleciały góra dwa, starczyło na godzinkę sprzątania :-D
Gosiagro- dobre z tymi miseczkami, teraz tylko dobrać kolor kuchni do miseczek :-D Kozanowo- no właśnie -i to na K i to na K :-D
Koriander- a to było jakieś specjalne przedstawienie dla dzieci? A jak Lilka- rozumie w obu językach tak samo?
Kasiulka- prześliczna Hanulka, jaka z niej już duża pannica :tak:

Widzę, że co niektóre dziewczyny bawią się też w konkursy kalendarza adwentowego :-) Gratuluję wygranym, ja też czekam na jedną książkę :-)

Dzień dobry

a co tu tak pusto od rana??????/

wszystkie zajete porządkami?

moje młode odstawione do przedszkola, drugie sie bawi w kucharza a ja mam chwilke na spokojna kawke, ktos dołączy?

Witam serdecznie, dopiero dowiedziałam się o istnieniu tego forum :)
Mam na imię Iza i mam 24 lata oraz poltoraroczna corcie Urszulkę. Urodziła sie 09.06.2010 możemy się dołączyć?

cóż nie ma nikogo to choć ja cos popisze :-)

Gosiagro łał powtórze po dziewczynach piękne M i ten balkon ( moja mama ma tez taki duży i jest super, nasz jest malutki jakieś 1,5m na 1 ale zawsze to coś), Majusia widac że bardzo zadowolona a jak juz bedzie miala swoj pokoik to juz wogóle, Krzyki powiadasz - moja ciocia mieszka na orzechowej to chyba gdzies niedaleko?
dobre z tymi miseczkami ale masz racje od czegoś trzeba zacząć teraz tylko do nich dobrac reszte i bedzie z górki

Kasiulka piękna i wasza choinka, super sie Hania spisała - pomocnica jak trzeba, ja to tylko jestem ciekawa ile nasza wytrzyma przy Tomkowych zabawach, specjalnie w tym roku wybrałam mniejszą żeby w razie czego strat było mniej, mam nadzieje ze chociaz do świąt postoi:tak:
czy Ty masz dziś wizyte u gina? jeśli tak to powodzenia i daj znać po?
Lenka a proszę bardzo mogę "wypożyczyć " moja ekipe:-) w zamian na droge daj im choc odrobine bigosiku;-)
jak wyprawa na rynek? my tez mięliśmy ochote sie wybrac na nasz krakowski ale odpuściliśmy bo coś mały miał gorączkę i pogoda nie za bardzo więc zostaliśmy ostatecznie w domu

Klementinka kochana myslałam o Was ostatnio jak chłopaki i Jas w roli starszego brata? widzialam fotki na FB cudnie razem wyglądają
co do gorączki ja bym zęby obstawiała, mój tak właśnie ma górne 3 i 4 juz w komplecie, na dole jedna 4 sie juz przebila ale nadal cos się tam wykluwa i tez czasem zagorączkuje

Kajdusia ale to tylko swięta a nie jakis nalot inspekcyjno-sanitarny wiec bez przesady z tymi porządkami
widziała, widziałam na Fb piękne te Wasze dzieła i jaki talent tworcow, brawo

Perfecta no piękne jaki pracuś z Ciebie? jak firaneczki ciachniete?

Koriander oj cos nie dotarłaś po tej kąpieli, a wlaśnie jak Lilcia radzi sobie z 2 językami czy w domku tylko w 1 się porozumiewacie?

Witam serdecznie, dopiero dowiedziałam się o istnieniu tego forum :)
Mam na imię Iza i mam 24 lata oraz poltoraroczna corcie Urszulkę. Urodziła sie 09.06.2010 możemy się dołączyć?

Witaj serdecznie, zapraszamy :-)

Kasiulka piękna i wasza choinka, super sie Hania spisała - pomocnica jak trzeba, ja to tylko jestem ciekawa ile nasza wytrzyma przy Tomkowych zabawach, specjalnie w tym roku wybrałam mniejszą żeby w razie czego strat było mniej, mam nadzieje ze chociaz do świąt postoi:tak:

Mam dzisiaj wizytę na 14:30, strasznie się boję.

Jeśli chodzi o choinkę, to Hania ciągle ściąga bombki, na szczęście są plastikowe :-)

Witam!widze że już choinki ubieracie a ja to w lesie pierdzielnik w domu że ho ho ja już mam dosyć tego wiecznego sprzatania:wściekła/y:

eagle,kasiulka-śliczne choinki a Hania bardzo dorosle wyglada jakby miała ze 3 latka:tak:
koriander-moja ostatnio tez cały czas obiera mandarynki albo jabłka zębami obiera zeby chociarz to zjadała ona ma frajde tylko z obierania jak obierze zostawia i zabiera sie za nastepna

cóż nie ma nikogo to choć ja cos popisze :-)

Gosiagro łał powtórze po dziewczynach piękne M i ten balkon ( moja mama ma tez taki duży i jest super, nasz jest malutki jakieś 1,5m na 1 ale zawsze to coś), Majusia widac że bardzo zadowolona a jak juz bedzie miala swoj pokoik to juz wogóle, Krzyki powiadasz - moja ciocia mieszka na orzechowej to chyba gdzies niedaleko?
dobre z tymi miseczkami ale masz racje od czegoś trzeba zacząć teraz tylko do nich dobrac reszte i bedzie z górki

Lenka a proszę bardzo mogę "wypożyczyć " moja ekipe:-) w zamian na droge daj im choc odrobine bigosiku;-)
jak wyprawa na rynek? my tez mięliśmy ochote sie wybrac na nasz krakowski ale odpuściliśmy bo coś mały miał gorączkę i pogoda nie za bardzo więc zostaliśmy ostatecznie w domu

Klementinka kochana myslałam o Was ostatnio jak chłopaki i Jas w roli starszego brata? widzialam fotki na FB cudnie razem wyglądają
co do gorączki ja bym zęby obstawiała, mój tak właśnie ma górne 3 i 4 juz w komplecie, na dole jedna 4 sie juz przebila ale nadal cos się tam wykluwa i tez czasem zagorączkuje

Kajdusia ale to tylko swięta a nie jakis nalot inspekcyjno-sanitarny wiec bez przesady z tymi porządkami
widziała, widziałam na Fb piękne te Wasze dzieła i jaki talent tworcow, brawo

Perfecta no piękne jaki pracuś z Ciebie? jak firaneczki ciachniete?

Koriander oj cos nie dotarłaś po tej kąpieli, a wlaśnie jak Lilcia radzi sobie z 2 językami czy w domku tylko w 1 się porozumiewacie?

Wyprawa sie nie udała ale dla Gai udana, Gaja to prawdziwe ADHD juz nie dawałam rady wiec po gozinie biegania za nia stwierdziłam ze jedziemy do domku:)wróciła z pięknym balonem i nawet z nim poszła spać;)

reklama
Bo jej się buzia nie zamyka, cały czas coś gada :-D

Ty wiesz co, ale nigdy nie zwróciłam na to uwagi ale faktycznie tak delikatnie ma ciągle otwartą, myślisz że to coś złego?
Co do otwartej buzi to może świadczy o 3 migdale ale nie wiem czy już u tak małego dziecka, z tym że do tego dziecko często choruje, często łapie anginę, zapalenie gardła, zapalenie ucha.

U nas znów gorączka...kurcze przez 1 rok życia mały wogóle nie chorował a teraz ciągle coś łapie...na 17.30 znów do lekarza ....przez 2 ostatnie dni nawet nie był na dworze a może to przez to że mniej teraz wychodzi w zeszłym roku wychodził bez względu na wszystko a teraz jak nie chce to po p;rostu nie idzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry