Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...Powiedziały też, że kiedy dziecko śpi w tym samym pomieszczeniu co rodzice, to nie ma się co stresować na zapas - czujność w nocy, szczególnie w pierwszych najbardziej newralgicznych tygodniach, ce****e chyba każdego normalnego rodzica. Zalecały zatem podejść do tych monitorów z rozsądkiem, nie ulegając presji i panice...

Rozwala mnie ta cenzura![]()
Bo ja nie przeklinam!! ;-)hehehehe też po wklejeniu posta się uśmiechnęłam :-d bo ja nie przeklinam!! ;-)
wiem ze was tez piecioro tyle ze Wika juz duża. Ogladalismy espace, ale z tego co mi sie wydaje to w tych interesujących nas finansowo rocznikach pas srodkowy był tylko biodrowy. Wy kupiliscie nowy, jaki rocznik? Co do bagaznika to jest faktycznie duzy, a nas tylko taki raczej interesuje, sam podwojny wózek zajmuje duzo miejsca, a jeszcze w trakcie jakiejs podroży dochodza bagaze wiec miejsca potrzeba duzo. Ide poogladac tego espaceAgaa, no nas też pięcioro, ale Wika już bez fotelika... W każdym razie obejrzyj tego espace, tutaj pas może być dwojako zapinany (mówię o tym środkowym), może iść jako biodrowy i po przełożeniu, jak normalny... U nas Wika będzie w środku jeździła, ale będzie się zapinać normalnie... Tez nie wyobrażam sobie wyeksmitowania któregoś dziecka do 3 rzędu...
Niestety nienajmłodszy właśnie, bo z 2001. Chciałam minimum 2003, bo wtedy wszedł nowszy model, ale teraz nie mamy kasy za bardzo. Trafiła się okazja, więc wzięliśmy ten.. jestem zadowolona, bo komfort jazdy jest superZebrra - A który rok tego Twojego Renaulta, my też rozgladamy się za takim autkiem typu van :-)
Mam podobne zdanie jak Dagamit. Jesli będzie coś nie tak lub wcześniak (oby nie), wtedy kupię..Dziewczyny, wiem że to może nie odpowiedni wątek ale mam pytanue, co sądzicie o zakupie monitora oddechu???? Ja nie miałam tego przy Dominice i Damianie ale teraz ponoć to bardzo popularne urządzenie choć wcale nie tanie.
Nie, on może iść jak biodrowy, ale mozna go przełozyć (jakoś tak, ze idzie od góry) i wtedy normalnie zapinasz. Mogę dopytać Olafa jak to się robi, bo on to przekładał jak wracaliśmy z Zakopanego... A rocznik już wiesz - 2001, z tego co pisałaś Was interesuje podobnyOgladalismy espace, ale z tego co mi sie wydaje to w tych interesujących nas finansowo rocznikach pas srodkowy był tylko biodrowy. Wy kupiliscie nowy, jaki rocznik?