reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

a ja mysłałam, że mam jakieś złudzenia i że u mnie tylko brzusio tak wystrzelił do przodu :-) :-) :-)
Aestima - u mnie też waga wzrasta!!!
Traschka - super post, nikogo nie pominęłaś SZOK!!!! i Gratulacje!
Misialina...ale dobre masz jedzonko...jak robisz sos musztardowy? ja takie danie jadłam ostatnio.....w podstawówce w szkolnej stołówce :-)

reklama
Zozla po takiej dawce słodkości, pewnie na pączka już nie spojrzysz co? hehe

Pielęgniarka w przychodni mówiła to samo :-D A ja... już się zastanawiam, które zrobić i czy aby wcześniej nie skoczyc do sklepu, żeby sobie jakiegos kupić... :-p Naprawdę, już zapomniałam o tej glukozie! I chce mi się czegoś... ;-)

Doris...na masełku podsmażam cebulkę....dolewam wodę, solę i pieprzę do smaku....dodaję musztardę...wedle uznania...ja dodaję ok 2-3 łyżki...najlepsza Dijon'ska ale może być zwykła...jak zaczyna wrzeć zagęszczam mąką i śmietaną....potem jeszcze maguję...pychotki

Izunia, baaardzo się cieszę!!! :-D Naprawdę, aż mi się paszcza w uśmiechu rozdziawiła, kiedy to przeczytałam :-) Trzymam kciuki za utrzymanie tego stanu! :-)
Pączki wyszły Ci śliczne, zaciesz Męża - bezcenny :-D Chętnie bym wpadła na małą konsumpcję, ale postaram się sama coś zrobić dla mojego Mężulka, bo uwielbiam jego uśmiech i błyszczące oczy, kiedy zrobię jakąś kulinarną niespodziankę ;-)

Dzięki Kochana, na pewno te kciuki się przydadzą, bo i ja mam cichą nadzieję, że się zmieni na lepsze :*
No właśnie te śmiejące się oczka są bezcenne :-) Rozmawiałam z mężem niedawno i mam podzękowania za pączki od kolegów z jego pracy :-) Ja wprost uwielbiam robić przyjemności swoim najbliższym i cieszyć się ich radością :-)
Zamierzam jeszcze zrobić bułeczki, chyba z Misialiny przepisu, ale to jak już swoje wyleże - może jutro :-)

czesc mamuski! Jeden paczek zaliczony, jak sie zbiore to moze jeszcze cos usmaze. Na obiad bedzie fasolka po bretonsku, a jutro pewnie tez zrobie jajka z sosem, musztardowy albo koperkowy - sie zobaczy na co przyjdzie ochota bejbusiowi. zazdroszcze Wam sloneczka, u nas niestety szaro i zimno. No ide kaffke zrobic, milego dnia!

reklama
Cześć dziewczynki
U mnie piękne słoneczko dzisiaj i cieplusio na dworze-super!!
A ja już po kawce i pączku:-) Przed chwilą skończyłam jeść kanapkę z szynką i musztardą a do tego miałam sałatkę z tuńczykiem...na chwilę obecną mam dość :tak:
Zołza dzielnie zniosłaś tą glukozę.Ja w sumie swoją też bez jakiś rewolucji ale największy problem miałam z przełknięciem jej...fujj
iza zdjęcia Twojego Igora super...zupełnie jakbym zobaczyła mojego Igora z rana.Jest dokładnie identycznie...on a na nim i obok niego kilka maskotek ulubionych w tym jeden wielki miś.To takie słodkie!!Muszę go zaskoczyć kiedyś aparatem.Wiesz,że nigdy o tym nie pomyślałam a to będzie fajna pamiątka za 10 czy 15 lat :tak:
misialinka jak zwykle kulinarne rewolucje...sosik musztardowy brzmi pychaaaaaaaa
aestima Twoja waga jest jeszcze na dobrym etapie.Moja już przegięta trochę-72 kg:wściekła/y: Masakra troszkę ale co zrobić...
traschka mega szacun za posta ;-) Co do wielkości ud to moje przypominają balerony!!Tragedia a jaki celulit mi się rzucił!!

Do góry