Setana, czytałam Twoja historię z zapartym tchem... Dzielna z Ciebie dziewczyna! To niesamowite, jak medycyna potrafi pomóc człowiekowi :-) Cieszę się, że "złego licho nie bierze" ;-) Buźka wielka dla Ciebie i dołączam moje do kciuków Zebrry 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dziewuszki, które mają drętwienia rąk, powiedzcie mi czy lekarze coś Wam na te dolegliwości zalecili? Bo u mnie z dnia na dzień jest gorzej:budzi mnie ból prawej ręki-najgorzej dłoni i do teraz mam jakby obolałą. Męczące to...Ale za to, chyba dzięki rogalowi, w którym jestem zakochana
, przestał mnie boleć lewy pośladek...sukces!
![]()
[B pisze:Luksja[/B];6770095]Dzień dobry Dziewczyny:-)
Matko, o której Wy wstajecie i znów będę mieć tyły i nie nadążę z czytaniem.. Ja się z łóżka nie mogę rano zwlec, dalej cierpię na bezsenność a do tego jeszcze drętwieją mi nogi, grrr..
U mnie dzisiaj piękne słonce, jeżeli u którejś z Was nie świecie to już przesyłam![]()

AGATA a starszy syn nie nauczy się gotować? Może akurat odbyr moment na to żeby spędził trochę czasu w kuchni, na przyszłość taka nauka jak znalazł! A dla ciebie byłoby to ogromne odciążenie![]()
iwona83 troszkę mnie przestraszyłaś...Bo tak się składa ,że zauważyłam ropa mi się uzbierała w dziąśle...ale dzisiaj jakoś nie boli narazie.Czym to może dziecku zagrozić taka ropa i stan zapalny zęba/dziąsła??
/Jeżeli pojawi sie stan ropny to może wejść do krwioobiegu a co za tym idzie moze wymieszać się z krwią dzieciaczka, a ropa to po prostu infekcja, Najlepiej jedź do dentysty na kosultacje, może ci przepisać leki przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, czasami dają antybiotyk. Lepiej nie przetrzymywać tego.