reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

jejuuuu niektore spac nie moga ehehe co za godziny wpisow ;-):-D

ja dzis mowie DZIENDOBEREK, milej niedzieli i do juterka ;-)
Jade dzis do tesciowej na obiadek i pewnie dzien u niej zleci ;-)
paaaaaa ;-)

reklama
Hej Kochane! my skończylismy o 23,30 i 00,00 do łożka rafiłam dopiero....byłam mega zmęczona, do tego całą noc miałam tak twardy brzuch że schizowałam...ogólnie brzuch mnie bolał jak mi go ktoś skopał z zewnątrz...ale mała Kruszynka rano dała znac o sobie i teraz też coś się tam kręci więc się uspokoiłam...dzisiaj kolejny maraton....koledzy z klasy....tu będę musiala zacisnąć mocno zęby jak szaleńcy przejdą próg mojego domu :p

Dzień Dobry Brzuszki!!!
U mnie słonecznie ale zimnoooooooo, w nocy był mróz...zamiast wiosna, to wraca zima. Mam nadzieję, że na krótko....
Buziaki dla Was i Miłego Dnia życzę!!!

i ja witam.u mnie słonecznie,ale w cieniu przymrozek widac było.jadę zaraz na kawkę do koleżanki,wszędzie byleby nie w domu...
co do spania,to ja juz wytrzymac nie mogę,jak leże,to sobie pozycji żadnej wygodnej znaleźć nie mogę :no:,i tak nie i tak nie,a tu jeszcze tyle czasu...

Dzień dobry:)

Zimno na dworze, ale słoneczko jest:) Miłego dzionka!

Ja pędzę na śniadanie (legendarny twarożek z rzodkiewką i ze szczypiorkiem), potem sprzątanie (wczoraj w końcu nie dałam rady), a potem obiad u babci:)

Buuuuźka:***

Cześć brzuszki

Witam się z Wami w ten mrozny poranek.Kawka już wypita, śniadanko zjedzone.Synek poszedł z babcią do kościoła a po 11,30 jadę po nich i do babci na obiadek:tak:

Miłego dnia kochane:*

To i ja się witam :) Mąż odprawiony do susharni, więc dzień nudów mnie czeka ;) Ale za to jaki piękny i ciepły dzień !! Wyszłam na dwór dac buziaka na do widzenia mężusiowi i byłam w krótkim rękawku I BYŁO CIEPŁO MI !!!!!!! O szczęście niepojęte... ;) :p

reklama
Silva, u mnie dziś też takie śniadanko było :)

Agabre, nie pamiętam czy w tym wątku pisałaś, że będziesz w kwietniu w 3mieście. Ja jeszcze przez kwiecień pracuję więc ewentualne spotkanko najlepiej w weekend albo po południu :)

Trasia, już jakiś czas temu mi się przypomniało - jak tam sytuacja z nutami? Udało się koleżance wszystko załatwić?

Wstyd przyznać, ale ja jeszcze w piżamie:zawstydzona/y: Lecę się ogarnąć i pójdę z młodym do sklepu, póki ładne słoneczko świeci :)
Miłego dnia :)

Do góry