reklama
Misialina
Fanka BB :)
Hej Kochane! my skończylismy o 23,30 i 00,00 do łożka rafiłam dopiero....byłam mega zmęczona, do tego całą noc miałam tak twardy brzuch że schizowałam...ogólnie brzuch mnie bolał jak mi go ktoś skopał z zewnątrz...ale mała Kruszynka rano dała znac o sobie i teraz też coś się tam kręci więc się uspokoiłam...dzisiaj kolejny maraton....koledzy z klasy....tu będę musiala zacisnąć mocno zęby jak szaleńcy przejdą próg mojego domu 
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry Brzuszki!!!
U mnie słonecznie ale zimnoooooooo, w nocy był mróz...zamiast wiosna, to wraca zima. Mam nadzieję, że na krótko....
Buziaki dla Was i Miłego Dnia życzę!!!
U mnie słonecznie ale zimnoooooooo, w nocy był mróz...zamiast wiosna, to wraca zima. Mam nadzieję, że na krótko....
Buziaki dla Was i Miłego Dnia życzę!!!
justynka1
Mamusia Antoniusia
i ja witam.u mnie słonecznie,ale w cieniu przymrozek widac było.jadę zaraz na kawkę do koleżanki,wszędzie byleby nie w domu...
co do spania,to ja juz wytrzymac nie mogę,jak leże,to sobie pozycji żadnej wygodnej znaleźć nie mogę
,i tak nie i tak nie,a tu jeszcze tyle czasu...
co do spania,to ja juz wytrzymac nie mogę,jak leże,to sobie pozycji żadnej wygodnej znaleźć nie mogę

Dzień dobry
Zimno na dworze, ale słoneczko jest
Miłego dzionka!
Ja pędzę na śniadanie (legendarny twarożek z rzodkiewką i ze szczypiorkiem), potem sprzątanie (wczoraj w końcu nie dałam rady), a potem obiad u babci
Buuuuźka:***
Zimno na dworze, ale słoneczko jest
Ja pędzę na śniadanie (legendarny twarożek z rzodkiewką i ze szczypiorkiem), potem sprzątanie (wczoraj w końcu nie dałam rady), a potem obiad u babci
Buuuuźka:***
To i ja się witam
Mąż odprawiony do susharni, więc dzień nudów mnie czeka
Ale za to jaki piękny i ciepły dzień !! Wyszłam na dwór dac buziaka na do widzenia mężusiowi i byłam w krótkim rękawku I BYŁO CIEPŁO MI !!!!!!! O szczęście niepojęte...

reklama
Silva, u mnie dziś też takie śniadanko było 
Agabre, nie pamiętam czy w tym wątku pisałaś, że będziesz w kwietniu w 3mieście. Ja jeszcze przez kwiecień pracuję więc ewentualne spotkanko najlepiej w weekend albo po południu
Trasia, już jakiś czas temu mi się przypomniało - jak tam sytuacja z nutami? Udało się koleżance wszystko załatwić?
Wstyd przyznać, ale ja jeszcze w piżamie
Lecę się ogarnąć i pójdę z młodym do sklepu, póki ładne słoneczko świeci 
Miłego dnia
Agabre, nie pamiętam czy w tym wątku pisałaś, że będziesz w kwietniu w 3mieście. Ja jeszcze przez kwiecień pracuję więc ewentualne spotkanko najlepiej w weekend albo po południu
Trasia, już jakiś czas temu mi się przypomniało - jak tam sytuacja z nutami? Udało się koleżance wszystko załatwić?
Wstyd przyznać, ale ja jeszcze w piżamie

Miłego dnia