reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

oj tam oj tam justynka, jakbyś miała taki problem refluksowy, zmusiliby cie do picia siemienia, a nawet z przyjemnością sama byś piła czując po tym ulgę ;) :p Ja nie chciałam tego nigdy nawet spróbowac bo babcia mówiła ze to takie obrzydliwe i do tego wyglądało ... blehhh... ale w końcu mnie przekonali i lekarze i rodzinka i mi tak zasmakowało, że czasem sobie w ciągu dnia nawet to popijam jak mnie ochota najdzie :D

reklama
trasia - filmik rewelacja :-D:-D:-D

larvunia - ty sama pojedziesz szok :szok:

Doris - najlepszego dla męża :-)

Doggi współczuje nocki, wiem coś o tym :-(

zołza tylko ja chyba to miałam po tej kilkudniowej pracy przy kompie z moim bratem, ale jak na razie sie zapowiada wszystko dobrze i mój ból i skurcze bedą (mam nadxzieję) wynagrodzone. Jak sie uda to napisze o co chodzi - nie chce zapeszać.

larvunia ja sie nie znam na pitach, zawsze swój jakoś zrobie ale nic poza tym

Misai, kup siemię takie sproszkowane i je zalewaj wodą gorącą (najgorsze jest to niezmielone) wtedy nie wyjdzie Ci jeden wielki glut ale taki jakby kisielek . Ja do tego dolewam soku (domowej roboty) i jest nawet dobre!

ja kupuję taki podwójnie oddolejony i taki proszek to jest.. i na prawde nie można się dac zrazic temu jak wygląda, a nie jest to jakas rewelacja... ale naprawdę skuteczne :) I jak pomaga na zaparcia ;)

;( ;( ;( A w poznaniu jest szaro i ponuro i blehhhh... Nawet kropiło z pół h przed chwilą :( Niegodziwa pogoda... A ja miałam taaakie plany...
Mąż wróci ze szkółki niedzielnej, pojedziemy do moich rodziców do Puszczykowa pójdziemy na spacer nad zakole warty oczywiście słońce praży, ja w krótkim rękawku jak wczoraj... a tu... PUPA !! Zimnica jest na dworze... Ale jutro MA byc ładnie i mówię to JA !!

Hejka:)
Larvunia ja ma podobny problem z kim zostawię Emilkę jak zacznę rodzić w ciągu dnia, wszyscy pracują i pewnie D. będzie musiał z nią zostać a ja rodzić sama buuuuuu:no2:
Zolza cieszę się, że kasa doszła, humorek widzę rewelacja i jest git:laugh2:
Doris wszystkiego najlepszego dla męża
Setana, Misialina u mnie zgaga na razie uciekła w siną dal, unikam mocno przyprawionych dań i słodyczy

Ja dziś znow cała noc nie przespana, zasnęłam o 3ej, za chwile obudziła mnie burza z piorunami, jak znów zasnęłam to z prysznica zaczęła woda lecieć, to była juz 7, no prawie sie pobeczałam bo o 9 Emila wstała. Chodzę jak zombie:baffled:

Zaraz zabieram się za gołąbki bez zawijania i muszę jakoś Emilki kołdrę wyprać bo w nocy za siusiała:confused2:

reklama
Kati, to o nic nie pytam i trzymam kciuki! :-)

Dubeltówka, gołąbki bez zawijania - kotlety kapuściane, czy ćwiartki kapusi przekładane mięskiem? :-) A może jeszcze coś innego?

Doggi, to wpadaj do stolicy - mamy słonko :-)

Do góry