reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

mi koleżanka wywróżyła poród na 17 maja, ja bym chciała 19 w urodziny mojej mamy:) Tak czy owak zdecydowanie wolałbym urodzić w połowie maja niż w połowie czerwca:) Taka piękna pogoda że mam ochotę wpakować kota do wózka i wyjść z nim na spacer!

To mnie rozwaliłaś !! Ja mam to samo!! Tylko, że chciałam wpakowac kota w nosidełko i zabrac go na łajzy :p :)
Ja też zdecydowanie wolałabym urodzic w połowie maja niż czerwca ;) Do figury szybciej wrócimy na lato i z tym bebzem w upały nie bedzie trzeba chodzic ;)

reklama
AGATOR...witaj kochana...uściski i buziaki dla Ciebie i twojego Brzuszka :*:*
Cieszę się u Was wszystko dobrze...oby tak dalej...a z zakupami zdążycie...może przez internet dało by się coś kupić :)

Zaczęłam czytać "język niemowląt" narazie wszystko pięknie i ładnie brzmi ale wszystko wyjdzie pewnie w praktyce :))
Czy to o tym jak nauczyć dziecko spac samo w łóżeczku?
Widzę, że każda z Nas, chce być majówką ;-) he he
ja nie mogę:szok: nie zdążę się przeprowadzić:laugh2:

odebrałam wyniki-mam białko0,14 to chyba źle?

Agata super, że się odezwałaś. 3mam kciuki za Ciebie i całą rodzinkę!
Teraz już idziemy z górki... W sumie największe ryzyko mamy za sobą więc w razie czego... ;-)
Co do zakupów to również polecam Allegro- zakupy bez zbędnego latania i przy okazji duuużo taniej!

Justynka, przecież Ty dźwigać nie będziesz... spakuj tylko sobie torbę do szpitala i już :-D resztą niech się Twoi FACECI zajmą :tak:

Cześć brzuszki:)

Ja dzisiaj spałam o dziwo troszkę lepiej niż zwykle-ani razu nie wstałam na siku!!

AgatkoR buzka ode mnie na przywitanie i strasznie się cieszę ,że u Was wszystko już się układa.Co do starszego syna to nie dziwię się ,że jest mu ciężko to wszystko ogarnąć...tak nagle i tyle na raz.Ale będzie dobrze!!

Co do tych terminów to kochane nie nastawiajcie się tak bardzo bo pózniej może być bolesne rozczarowanie tak jak mówiła Marta.Ja też czułam z Igorem ,że będzie sporo przed terminem a pózniej tylko czekałam kolejny miesiąc...na termin i do 2 tygodni po.Jeszcze bardziej się dłużyło!!Dlatego teraz postanowiłam ,że nie obstawiam żadnej daty czy czasu co ma być to będzie.

Tyle chciałam Wam napisać a w tej chwili pustkę mam w głowie i nie pamiętam co i komu miałam pisać...wybaczcie:(
Dzisiaj mam ciężki dzień jestem po poważnej kłótni z mężem i nie wiem co z niej wyniknie...najchętniej bym go spakowała!!Jestem taka zła i przybita od samego rana aż mi przykro ,że malutka w tym moim brzuchu siedzi i jest zmuszona czuć to co ja:(

Traschka...ciekawe co napiszemy jak będziemy w 9 miesiącu, że jestesmy w którym :-) ????
Dla Brzuchatek co są w 31tc tak jak ja :-:
31 tydzień ciąży - KALENDARZ CIĄŻY : CIĄŻA FILMY USG : FORUM : mamusie 31 tyg.
Zobaczyłam filmik i ze swojej strony polecam ten :) Kalendarz ciąży: 31 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
Doris my przynajmniej w terminach idziemy jednakowo wiec Ty mnie tu kochana nie strasz 20 maja, ja nie mogę wczesniej niż 28, bo mój maz wyjeżdża i bedę sama 26 i 27 maj, wiec nie mam mowy.

Kuma ciesze się że jesteś zadowolona z zajęć i postawy męża :) Mój tez o dziwo pilnym uczniem jest.

AGATA R ja również bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś. Nie przejmuj się tyłami w zakupach, bo ja też mam ogromne ale troche czasu jeszcze mamy więc damy radę :) Ściskam serdecznie i niech Antek grzecznie siedzi jak najdłużej w mamy brzuszku.
Z moich informacji wynika, ze mozesz isc na zwolnienie lub zaraz po macierzyńskim wziąć urlop - ja mam taki zamiar :)

cześć brzuszki:-)

teściowa już odprawiona...wracam do Was wreszcie i lecę nadrabiać zaległości
przez ten jej pobyt mąż tylko pół pokoju małej pomalował...wrrrrr...ale jutro będziemy kończyć:tak:

reklama
Katamisz głowa go góry! Nie denerwuj się... szkoda zdrowia na tych chłopów ;-)
ale godzić się będziecie miło...

I pamiętaj że Niunia wszystko słyszy i czuje- więc tym bardziej olej Męża (przynajmniej dopóki nie wróci na kolanach) :tak:;-)

Do góry