reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Widzę, że każda z Nas, chce być majówką ;-) he he

Powiem Wam, że mam ostatnio taki akcję, że już bym chciała mieć Bąbelka u siebie na rączkach, przytulać, całować... <mmmm> :-)

reklama
no wlasnie wiele z nas czuje ze bedzie majowkami hmm....ja sie nie nastawiam na wczesny porod, wrecz przeciwnie,w poprzedniej ciazy sie nastawilam ze bedzie wczesniej i dupa zielona.....porod mialam wywolywany i w ogole cyrki byly, wiec podchodze do tego na spokojnie....

musiałam na chwile usiasc. Cos sie ostatnio nie najlepiej czuje. dzis w nocy sie obudzilam bo mnie brzuch bolał, musialam wziasc no spe. teraz sie troszke poruszałam, ale na prawde troszke, poscierałam kurze i poodkurzałam i brzuch mnie zaczął kłuć:baffled:

Doris, ja też u siebie stawiam na ok 20 maja;) Ciekawe czy się sprawdzi, ale jak mój taki ciężki, to pewnie wcześnie wyskoczy;))

ja tak własnie myślę, że 20 maja :-) ciekawe czy się sprawdzi.
A to że Mieszko cięzki to nie raz nie ma znaczenia...mój Damian ciężki był i tydzień po terminie się urodził, w każdym razie ja czuję że będziesz po mnie :-)

Doris mi co śni się poród- to data 25.05 :-) i mi też to pasuje!!! :tak:;-)

No zobaczymy Agatka czy ten 25 maj to będzie Twój dzień :-)

Doris...szybko się obstawiasz...ja nie mam żadnych przeczuć

A ja mam ze my tak mniej więcej w jednym czasie urodzimy, może będzie 1 dzień różnicy :-)

Ja się obudziłam jednego dnia z przekonaniem, ze rodze 16stego... Ale i tak wydaje mi się, że po wszystkim już bedzie u mnie w maju.... Nie wiem czemu, ale mam takie uczucie dziwne :)

czasami takie przeczucia się sprawdzają!!!!

Doris, ja Ci dam- tydzień po terminie!;)) Ja muszę jak najszybciej, bo 27.06 obrona! Wg om mam na 3.06, ale usg zawsze pokazuje na ok 20 maja, więc na to liczę:)

musiałam na chwile usiasc. Cos sie ostatnio nie najlepiej czuje. dzis w nocy sie obudzilam bo mnie brzuch bolał, musialam wziasc no spe. teraz sie troszke poruszałam, ale na prawde troszke, poscierałam kurze i poodkurzałam i brzuch mnie zaczął kłuć:baffled:

połóż się i nic nie rób !! Tryb pudla kanapowego !! Moja lekarka mi tak kaze... Jak chcesz donosic ciąże zwolnij tempo !! Daj sobie spokoj z kurzami !!'' ja miałam tez takie bóle, i zawsze wracaja jak się zaczynam wiercic za duzo :/

Agunia- odpoczywaj!:) Myślę, ze po nospie brzuszek się uspokoi. A jak się denerwujesz- wypij meliskę koniecznie.

Ja czytala że melisy nie można w ciąży !! I lekarka też mi mówiła, żebym sobie meliskę odpuściła (bo ja lubiłam meliske popijac tak ooo)

Doris, ja Ci dam- tydzień po terminie!;)) Ja muszę jak najszybciej, bo 27.06 obrona! Wg om mam na 3.06, ale usg zawsze pokazuje na ok 20 maja, więc na to liczę:)
Róznie to bywa...jak byłam w ciązy z Damianem USG też ciągle pokazywało, że wcześniej bo Damian był spory, a z OM miałam termin na 11.10 a urodziłam go 18.10 z wagą 4kg :-). Chłopcy często lubią sobie posiedzieć dłużej :-).

reklama
Doggi, dziwne, mi radził na moje twardnienia (nasilały się kiedy się denerwowałam). Do dzisiaj czasem sobie piję i jest ok:)

Do góry