Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doris, ja też u siebie stawiam na ok 20 majaCiekawe czy się sprawdzi, ale jak mój taki ciężki, to pewnie wcześnie wyskoczy
)
Doris mi co śni się poród- to data 25.05 :-) i mi też to pasuje!!!;-)
Doris...szybko się obstawiasz...ja nie mam żadnych przeczuć
Ja się obudziłam jednego dnia z przekonaniem, ze rodze 16stego... Ale i tak wydaje mi się, że po wszystkim już bedzie u mnie w maju.... Nie wiem czemu, ale mam takie uczucie dziwne![]()
musiałam na chwile usiasc. Cos sie ostatnio nie najlepiej czuje. dzis w nocy sie obudzilam bo mnie brzuch bolał, musialam wziasc no spe. teraz sie troszke poruszałam, ale na prawde troszke, poscierałam kurze i poodkurzałam i brzuch mnie zaczął kłuć![]()
Agunia- odpoczywaj!Myślę, ze po nospie brzuszek się uspokoi. A jak się denerwujesz- wypij meliskę koniecznie.
Róznie to bywa...jak byłam w ciązy z Damianem USG też ciągle pokazywało, że wcześniej bo Damian był spory, a z OM miałam termin na 11.10 a urodziłam go 18.10 z wagą 4kg :-). Chłopcy często lubią sobie posiedzieć dłużej :-).Doris, ja Ci dam- tydzień po terminie!) Ja muszę jak najszybciej, bo 27.06 obrona! Wg om mam na 3.06, ale usg zawsze pokazuje na ok 20 maja, więc na to liczę
![]()