reklama

Czerwiec 2011

Eloooo:)

Setana - co to za pora pobudki???

Ja od tygodnia mam ten sam rytm - 6:30 siusiu, potem jeszcze chwilkę leżę myśląc że zasnę, ale ostatecznie maks 7:30 się poddaję i wstaję:/ Także jestem - buzia i ząbki umyte, kawka się robi:)

Co do seriali - to House jak najbardziej, aczkolwiek czasem, jak nie wymyślą czegoś poza konwencją przypadek-zagadka-leczenie, to zaczynam się nudzić... fajnie było jak House w zakładzie psychiatrycznym był:) Na wspólnej z nudów oglądam, i tak jak Agatka kocham Gotowe na wszystko! Najbardziej na świecie!

No to miłego dnia dziewunie. Ja dziś na 12:15 na wizytę idę z wynikami badań (heboglobina i hematokryt bez zmian, tzn. podniosły się o 0.2 i 0.7, siuśki mam wzorowe pierwszy raz bez zmian patogennych w osadzie), idę w zasadzie przedyskutować czy zwiększyć żelazo, sprawdzić szynkę, wagę, ciśnienie i wziąć kolejne L4:)

A potem do rodziców M. na obiadek idziemy. Jutro chrzciny w rodzinie więc raczej mało będę aktywna w weekend.

Miłego dnia!!!!

reklama
Cześć Wniebowzięta:) Widziałam, że założyłaś nowy wątek.... ale nie wiem czy wcześniej zapoznałaś się z tymi istniejącymi. Mamy tu kącik "Poznajmy się" gdzie "nowe" czerwcówki piszą kilka słów o sobie, mamy też listę, do której nasza Larvunia dopisuje kolejne mamusie, ale warunkiem jest aktywność na naszym forum (dlatego tworzenie nowej listy w wątku który założyłaś chyba nie ma sensu), a to jest wątek codzienny na którym wspieramy się w naszych codziennych troskach i radościach w oczekiwaniu na pomyślne rozwiązanie:) Zapraszamy zatem do dyskusji:)

Hej Setanko, hej Silva , hej śpiącej reszcie:)
Ja też Wam życzę miłego dnia- teraz lecę sprzątać i śniadanko przyrządzać a o 12 idziemy z M. spotkać sie z mgordon i jej rodzinką:))
Potem mgr, więc pewnie wieczorkiem do Was wpadnę.

Setana- ja czytam język niemowląt, ciałko i w oczekiwaniu na dziecko a i jeszcze książkę o masażu niemowlaka. Chciałam też kupić "mamy syna"- Ty masz wersje o córce- polecasz?

Co do albumu- my mamy taki
Album mojego dziecka. Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham McBratney
już nawet trochę wypełniony:) Są w nim przepiękne ilustracje i można dokupić cudną ksiażkę o małym króliczku i jego tacie- pod tym samym tytułem;)

Silva
Generalnie to zauważyłam wasz wątek już po założeniu własnego.
Mimo, że przeglądałam forum to jakoś was nie dostrzegłam.
Poza tym jeszcze nie wiem czy tu zostanę - kilka podobnych for odwiedziłam i w efekcie okazało się, że wątek przejęły te PO porodzie i mimo tytułu z oczekiwaniem to niewiele miało wspólnego.
Zobaczymy czy tu będzie podobnie.
Na pewno będę śledzić bo mile zaskoczył mnie fakt iż nie tylko babeczki w ciąży ale wręcz terminowe czerwcóweczki (jak ja) mają swojego pościka. :tak: To interesujące.

A tgeraz...mam pytanie - gdzie wrzucić suwaczka, żeby mi się wyświetlał pod każdym postem? Bo kombinuję w profilu i kombinuję ale czegoś standardowego o nazwie PODPIS POD POSTEM po prostu za cholipcię znaleźć nie mogę :wściekła/y:

Wejdź z Twój profil - potem Panem kontrolny - w lewym menu znajdziesz "edytuj sygnaturkę" - to właśnie tam:)

edit:
No i tutaj jesteśmy wszystkie w podobnym okresie ciąży więc myślę, że tego właśnie szukasz:) Razem rośniemy, razem przeżywamy każdy kolejny tydzień, kolejną wizytę u lekarza, mamy podobne dolegliwości i dzięki temu idealnie możemy się wspierać. A po porodzie pewnie będziemy wspólnie przeżywać jak rosną nasze maluszki:)

Ostatnia edycja:
Cześć Brzuszki!
Ja też juz nie śpię, zaraz lecę do sklepu po coś na obiad. Pogoda u mnie brzydka. jest pochmurno i deszczowo choć w miarę ciepło.

Wniebowzięta...witaj, a suwaczek wstawisz w opcji moje ustawienia a następnie "edytuj sygnaturę" :-)

reklama
Witam witam wszystkie Mamuśki :-)

Otóż dzięki... Zrobiłam co trzeba (chyba, na pewno) ale suwaczek się nie wkleił. :zawstydzona/y:
Może zaskoczenie sygnaturki wymaga kilku napisanych postów lub moderacji?
Licho wie....
Poczekamy - zobaczymy.

A propos - czy i która z Was ma cukrzycę ciążową?
I jak sobie z tym radzicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry