reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki może nie z samego ranka ale spałam dzisiaj do 10 oczywiscie z przerwa od 4-6 rano :/ normalnie sie budze i nie mogę zasnąć a dzidzia dzisiaj ma mnostwo energii i dokazuje od rana:-)

Na polku robi sie cieplutko wiec znów posiedzę sobie na tarasie i coś poczytam, może pódję do biblioteki na spacerek. Pranie już w pralce więc odpoczywam. Na jutro mam zaplanowane jakieś wypieki itp.

Idę poczytać co tam u was :-)

reklama
haha Doggi też jest śpioch !! :))

wysprzątałam domek na blysk i 2 godzinyu mi to zajeło szok !!

u Ani (sąsiadki) ok, szyjka sie nie skróciła ponoc ale rozwarcie jest....ale i tak jadą na świeta do rodziny...myślałam że leżeć ma a ona goni jak szalona EH !!! Dostałam od niej fajną rzeżuszke w kształcie kuli :) przyda się do koszyczka hihi :-)

ide na spacerek z Beniutkowym bo coś dzisiaj śpioch może się rozrusza na spacerze :-) jak tak długo spaliśmy to boje sie ze znów mi w nocy nie da spać :( i będzie mnie i M kopał pół nocy.... dzisiaj M dostał kopa prosto w tyłek od synka co by wstawał :-) 5 minuit przed dzwonkiem hehe :D

Kuma powodzenia, 3 mam kciuki ;) :P Mi wyszły fajne, puszyste i napompowane zdrowo :P więc wierzę że Tobie też wyjdzie ;)

Ironia oj tam śpioch od razu, po prostu hmmm silnie zrelaksowana :P

Kuma - dzięki za kciuku, przydały się bo nie podpasywały na szczęście pod kurczaczka wielkanocnego, jestem zadowolona bo kolor bombowy all natural :-D
Doggi - trzymam &&&&&&& za Ciebie, byś bidna nie musiała wysłuchiwać żadnych nieprzyjemnych wiadomości, jak Twoja gina chce coś mówić to jedynie same dobre nowinki inne są zabronione :-)

lece na spacerek do sklepu :-) bo dziś będę robić salceson wg przepisu doggi :-) a na obiad dziś kiełbaska z grilla z cebulką :-) a później chyba drzemka bo po tym sprzątaniu nie mam sił żeby oczy otworzyć....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry