reklama

Czerwiec 2011

Zołza - w takim razie życzę aby synek przekręcił się główką w dół i już tak został aż do porodu :-) A co z Twoimi oczami? Jeśli Edgar będzie prawidłowo ułożony to będziesz migła rodzić SN?

Martuś - bravo - torba spakowana :-)!!!

reklama
łooo matko przespałam sie 2 godzinki a tu mega informacji!!!!! :szok:

Kciuki za szybkie i bezbolesne wyjście Mieszka, oby Karolina nie męczyła sie za bardzo &&&&&&&&&&&&&

Zołza aż sie wystraszyłam jak na początku czytałam o Was, ale dobrze, ze jest wszystko ok :-)

Agata fajnie, ze syn w domku a ty w dwupaku :-) widzisz a mówiłaś że do świąt, potem do majówki a dziś mamy 13-stego :-) to na kiedy wyznaczamy termin 1-go czerwca :-) pewnie też go pobijesz :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Mnie o dziwo ból głowy przeszedł, ale ulga..... a mały szaleje w brzuszku mamy sprawiając mi pomału niezłe boleści... ale takie słodkie :-)

Izunia, o tym zadecyduje lekarz, kiedy trafię juz na oddział. Mam skierowanie na cc, ale jeśli młody się ułoży główkowo, to najpewniej zbada mnie ich okulista i wtedy zadecydują. Chyba że trafię na lekarza, który po prostu weźmie mnie pod nóż ;-) Ale powiem Ci, że jest mi naprawdę wszystko jedno. Chcę tylko, żeby młody był zdrowy, nic więcej mnie nie interesuje :happy:

Mam skierowanie na cc, ale jeśli młody się ułoży główkowo, to najpewniej zbada mnie ich okulista i wtedy zadecydują. Chyba że trafię na lekarza, który po prostu weźmie mnie pod nóż ;-) Ale powiem Ci, że jest mi naprawdę wszystko jedno. Chcę tylko, żeby młody był zdrowy, nic więcej mnie nie interesuje :happy:

I mądrze prawisz maj dir !! Mnie też nie obchodzi czy bedzie sn czy cc byle olcia wyszla na swiat zdrowa i w pełni sił :)

Dzastina KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!

Jakoś nie mogę do tego łóżka trafic :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry