reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja lezecale popoludnie bo maly dziwnie żywotny a ma tak ciasno, ze ledwo sie tam przemieszcza i rozmyslam czemu tak sie wierci...

asinka
mam nadz.,ze all bedzie OK!niech bobas jeszcze siedzi tam w srodku &&&&&&&&
mamusia
to tak jak u nas...wszystko czeka..tylko co chwila dokupuje jakiues ubranka-bo zobaczyłam, ze malo mam takich jak np.bluza czy spodenki a to tez trzeba mieć..nie wiadomo jaka bedzie pogoda...

A ja cały czas zastanawiam się, jak tam Aestima i Mieszko !! I wchodze co godzinę by sprawdzic czy są już jakieś wieści, choc ja sama ledwo łażę (ZNÓW :P)

Kurcze dziewczyny się dzieje...
Ja też myślę o Karolinie i Mieszku, miejmy nadzieje, ze mały sam postanowił wyjść i nie musieli jej robić cesarki. No zobaczymy, pewnie są wykończeni.

A ja właśnie robie cinnamon rolls z przepisu Doggi, agabre mnie dziś tym zachęciła jak pisała, ze robi... czekam aż ciasto wyrośnie :-)

Marta mój dzidziolek też dziś aktywny wyjątkowo :-)

Doczłapałam się do sypialni i przekładam wszelkie zbędne rzeczy małej z łóżeczka na półki... Chyba zdejmę folię z materaca, co by sobie "pooddychał" zanim położę pościel.

:tak::tak: Wlasnie czytalam ostatnio, ze materac dzieciecy powinien byc przynajmniej 24h wietrzony, a lateksowy powinien nawet tydzien postac, zanim dziecko bedzie na nim lezec.

To za Asinke tez & trzymam!

Ostatnia edycja:
.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic :confused::sorry2::sorry2::sorry2:
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami :sorry2: Choc jedna zateskni za larvunia :confused::sorry2:;-)

no pewnie larvuniu, że tak:-)ja jestem zbliżona terminem do Ciebie;-) pamiętaj, że w myślach każdy jest;-)
...a wiesz o tym samy myślałam, jak to miło jak się czyta,że wszystkie takie zmartwione....ja dołączyłam tu dużo później niż pozostałe Brzuszki i wiem,że nie będzie komu za mną tęsknić czy się martwić...ale nie dziwię się, bo Wszystkie mamuśki zdążyły się ze sobą zżyć i dobrze poznać....

reklama
Ja też czekam i czekam. A telefon milczy! Aestima nic nie pisze. A może któraś ma telefon do Dzastiny i do niej napisze smska???
Larvunia...nie martw się wszystkie będziemy tęsknić!
Asinka...kciuki i za Ciebie!
STARCZY NA DZIŚ! NIECH SIĘ ŻADNA JUŻ DO SZPITALA DZISIAJ NIE WYBIERA!!!!!!!
Moja Julinka też się rozbrykała trochę więc jest dobrze!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry