reklama

Czerwiec 2011

.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic :confused::sorry2::sorry2::sorry2:
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami :sorry2: Choc jedna zateskni za larvunia :confused::sorry2:;-)
Larvunia, Ty tu jestes "Matka Dyrektorka" i wszystkie bedziemy za Wami 3mac kciuki, nawet z dzidziusiem przy cycu!

reklama
hehe dzieki KOCHANE JESTESCIE :*** buziaki dla Was :***
teraz spokojnie moge isc do wyrka przed tv ;-):-)
"polaskotalyscie" moje ego, wiec moge spokojnie mykac :-D

kochane jutro chyba juz o 5.00 wskocze sprawdzic czy sie ktoras nei rozpakowala :-D:-D:-D

KOLOROWYCH SNOW brzuchatki ;-)

.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic :confused::sorry2::sorry2::sorry2:
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami :sorry2: Choc jedna zateskni za larvunia :confused::sorry2:;-)

No lavruniu, skąd to zwątpienie w nas? Oczywioza że bedziemy pamiętac i się martwic o Ciebie i córcie :) lavruniu, jesteś nam niezastąpiona!! :*

weszłam,a tu jeszcze nic.pierwszy poród zazwyczaj tak trwa...
będe monitorować was na bierząco,bo mam ten nieszczesny leżaczek do kupienia,wiec do "później"
teraz zmykam oglądać "piratów z karaibów"

łojojoj... ale się posypało... tyle na IP... to rzeczywiście zaczyna nam się gorący czas rozpakowywania....
trzymam kciuki za wszystkie :):)
Lavrunia - ja zatęsknię, choć nie obiecuję, ze po 1.06 będę często na bb... obawiam sie, ze mogę mieć z tym problemy :(:( tym bardziej będę tęsknić

Larvunia za tobą zawsze będziemy tęsknić :-) my mamy podobne terminy wiec wiesz :-)
Marta ty napisz do któreś dziewczyny na pw swój nr telefonu, to będziemy i z Tobą w kontakcie (chyba ze to juz zrobiłaś), jeśli chcesz mozesz napisać do mnie ja zawsze odpisuje :-) A jak juz zauważyłaś przyjęłyśmy Cie jak swoją, bo przecież też czerwcówka jesteś :-)

P.S. ja też trzymam kciuki za Asinke

reklama
Larvunia, no my takie same terminy mamy więc razem na posterunku będziemy. Choć ja myślę, że Ty i tak pierwsza się rozpakujesz :)

Asinka, trzymam kciuki, niech się maluch jeszcze nie spieszy do Was. Informuj na bieżąco :)

Justynka, dobrze, że kolorek wyszedł ;)

Mamusia, super że już wszystko macie gotowe :) Ja właśnie wypakowałam pralkę, wcześniej troszkę pośmigałam z żelazkiem. Jutro będę prać wózek. No jeszcze trochę grzebania zostało. Niby coś sobie powolutku robię, a końca jakoś nie widać :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry