Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trasia...jak wydaje Ci się że pachnie rybą to do szpitala szoruj...przed chwilą czytaam że wody wcale tak nie muszą odejśc chlust i poszły ale mogą się sączyć...więc jedź dziewczyno...ja też słabo ruchy czuję od 2 dni...brzuch twardy ale jakby pusty w środku, takie odnoszę wrażenie
Nutria miala termin na połowe czerwca, a na 1.06 miala ustalone ccNUTRIA to nam niespodzianke zrobiła; Gratulacje:-)
A tak swoją droga to długo wytrzymała, termin miała chyba za tydzień to sie sporadycznie spotyka zeby ciąża blizniacza wytrwala do końca.

. w kazdym razie mam pietra niezłego bo pomimo tego ze ciąża juz mi doskwiera masakrycznie to jestem mega nastawiona na date 3 czerwca i ciecie robione przez mojego gina, a to jeszcze 2 tyg. nie wiem czy wytrzymam boje sie zebym sobie nie wykrakala bo cały czas mowilam ze do czerwca nie dotrzymam. ZDisaij pojechalam nawet na ostatnie badania (mialam jechac jutro), ale chce juz je miec jakby cos znowu w nocy sie dzialo i trzeba byłoby jechac do szpitaladzięki dziewczyny za wsparcie, kochane jesteście. Marysia właśnie dowaliła mi dwa porządne kopniaki pod żebra więc pewnie wszystko jest OK. Będę obserwować dalej moje pachnące wkładki, póki co wszystko jest w porządku. Bez tego forum chyba bym zwariowała![]()