reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

A u mnie była straszna burza i niestety wysiadł net...dobrze, że mam od niedawna opcję dodatkową i modem z iplusa :-) więc stale w sieci. Jutro muszę zgłosić ze neta brak.
Idę się kąpać i spać, byle szybko ta noc minęła i dzień, wieczorem jutro ostatnia wizyta.
Buziaki dla Was i dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
reklama
jejku dziewczyny muszę się pochwalić - przelali mi pieniążki z zusu (te na które czekam już od stycznia) nie wierzyłam jak zobaczyłam moje konto przez internet - aż się popłakałam ze szczeęścia bo tak naprawdę straciłam już wszelką nadzieję, tyle latania tyle nerwów i łez, odwołań,wniosków i pozwów do sądu i jednak są moje upragnione pieniążki na mebelki dla synka :tak::tak::tak: piszę do Was i płacze, Boże jaka jestem szczęśliwa ;-)

mamusia ale super wiadomość! Ogromnie się cieszę! NO to teraz kupuj i wstawiaj zdjęcia:)

Ja wmuszam w siebie mleko z czosnkiem, jakie to jest obrzydliwe:((( Ogólnie czosnek uwielbiam ale coś czuję, że po tej kuracji nie będę mogła na niego spojrzeć. Wy już wszystkie zasypiacie, ja pospałam troszkę po południu i teraz czuję, że pomęczę się długo bo nie mam jak oddychać. Chyba uszami.

Trasia - mi pani dr powiedziała tydzień temu (na ostatniej wizycie), kiedy mam się zgłosić do punktu konsultacyjnego (czyli jutro). W tym punkcie już lekarz zadecyduje co i jak dalej. Jutro powinni mi zrobić pierwsze KTG i sama jestem ciekawa co dalej - termin przecież mam na jutro. Najpóźniej do 10.06 jeśli nie urodzę, to wywołają poród...

Larvunia - czytałam, żeby zacisnąć mięśnie i jeśli nic się nie sączy między nóżkami to raczej nie są wody. Ja też czasami czuję taki dyskomfort w tym miejscu, ale jest tak gorąco, że i ja się pewnie tam pocę, do tego nadmiar wydzieliny z pochwy no i odczucia są takie a nie inne.
Co do odchodzących wód płodowych. Ciocia (była przełożoną położnych) mi kiedyś powiedziała, że jak wody odchodzą to się mocno zaciska nogi i jedzie do szpitala. Nigdy tak naprawdę nie wiadomo jak zaawansowany jest poród - tzn ile cm rozwarcia itd.
No dobra, nie smęcę już bo myśli zebrać nie mogę, uciekam spać, bo na 8:45 muszę być w tym punkcie. Zobaczymy co jutro powiedzą... Trzymajcie kciuki, żeby szyjka była krótsza i rozwarcie większe niż tydzień temu i z małą było wszystko ok.
Dobranoc brzuszki :*
Uciekam brzuszki spać.

Heloł brzuszki!

Larvunia witaj! Masz dziś cały dzionek taki pracowity !Powodzenia!
Izuniu daj znać jak będziesz już po KTG!
Trasiu mam nadzieje że dziś poczujesz się lepiej.To straszne że jesteś chora w taką pogodę i w sumie wtedy kiedy poród może się zacząć w każdym momencie.Nabieraj sił, odpoczywaj i zdrowiej!!!
Doris co do wagi to widocznie organizm potrzebował tyle dodatkowych kilogramów .Jestem zdania że najważniejsze że dzidziuś zdrowy i donoszony a kilogramy to nasza sprawa i my sobie z nimi damy radę!

Ja chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim naszym dzieciaczkom.Tym co są już na świecie, ale również tym w brzuszkach i tym aniołkowym.Wszystkiego najlepszego bąbelki!

Noc miałam kiepską, ale za sprawą ludzi którzy postanowili o 3 nad ranem remontować ulicę używając do tego młotów udarowych .Dziękuję bardzo!

Jadę z Jasiem do przedszkola bo dziś pełen dzień atrakcji , a na 10 jadę do dentysty.Jeszcze 2 wizyty mi zostały przed porodem i będę miała ząbki jak perełki :)

Miłego dnia życzę wszystkim brzuszkom i mamusiom

reklama
dzień dobry Kobietki! :-)

wszystkiego co najlepsze dla Waszych Dzieciaczków, tych narodzonych i tych w brzuszku :happy: :*

Mnie dziś Rodzice zabierają do Poznania na zakupy :rofl2: marzy mi się torebka- taką sobie kiedyś upatrzyłam i mam nadzieje, że będzie jeszcze na mnie czekać. No a poza tym to pewnie upolujemy znów coś dla Antka, bo moi Rodzice mają świra na punkcie kupowania Wnusiowi (aż sobie nie wyobrażam co to będzie jak się Młody urodzi) :szok::-D

U mnie dziś zdecydowanie chłodniej, ale przyjemnie- ponoć mają być burze :eek:

& za dzisiejsze wizyty i te "prawie" Rodzące Czerwcówki!

miłego dnia :-)

Do góry