Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trasiu mój termin był wczoraj i byłam u swojego gina, bo ważne jest żeby kontrolować tętno dziecka, wszystkie przepływy i wydolność łożyska. No a ktg to już obowiązkowo, bo w każdej chwili wszystko może się zmienić. Gdybym nie miała możliwości sprawdzenia wczoraj tych parametrów, to chyba pojechałabym dla świętego spokoju na IP i skontrolowała, czy małej nic nie grozi.Powiedzcie, czy wszystkie macie się stawić w dniu terminu do szpitala? Chodzi mi o to, czy to jest taka norma, że tak się robi? Wiecie jakie macie wtedy badania? Czy tylko ktg czy też usg?
Na ktg byłam 3 razy i za każdym razem miałam bad. gin. i sprawdzanie szyjki. Sądzę, że teraz to już bardzo istotna sprawa, bo od tego wiele zależy. Usg miałam raz tylko w celu oceny ilości wód i położenia malucha.Zołza a badanie ginekologiczne jest? Zastanawiam sie czy ktoś jeszcze mi oceni moją szyjkę czy już nie.

szkoda ze wczesniej nie wiedzialam bo zamiast prasowac to podesłałabym do ciebie. Na szczescie było mało i juz jestem po:-).a ja uwielbiam prasowac !!

i tak od poczęcia wychodzi mi termin na 10 czerwca