reklama

Czerwiec 2011

reklama
katamisz heh nie wiem czy dziala, probuje ;-)
pobolewa z nowu w podbrzuszu, ale mnie tak boli juz od tygodnia wiec juz nie zwracam uwagi, ale snila mi sie Michalinka :sorry:

edit:
smieje sie, bo wczoraj obgolilam pićke, pomalowalam paznokcie na bezbarwny kolor, obgolilam sobie boczek na 3 mm na glowie no i w sumie gotowa jestem ;p Moglaby wyjsc ;p

Ostatnia edycja:
katamisz heh nie wiem czy dziala, probuje ;-)
pobolewa z nowu w podbrzuszu, ale mnie tak boli juz od tygodnia wiec juz nie zwracam uwagi, ale snila mi sie Michalinka :sorry:

edit:
smieje sie, bo wczoraj obgolilam pićke, pomalowalam paznokcie na bezbarwny kolor, obgolilam sobie boczek na 3 mm na glowie no i w sumie gotowa jestem ;p Moglaby wyjsc ;p

Mnie tak pobolewa w dole brzucha od ok 2 tygodni i u mnie kurka mimo ,że mała nisko główką leży to nic się nie dzieje...:zawstydzona/y:
A co do tych przygotowań do szpitala to ja też już dwa razy się tak wyszykowałam na "piko bello" :-D i nic...mała jak siedziała tak siedzi tam.Nie ważne ,że matka ma już dosyć...:zawstydzona/y:

katamisz a jak wyglada Twoja szyjka.. kiedy bylas na badaniu jakims :confused: Z ciekawosci pytam tylko...
u mnie od ok 1,5-2 mies rozwarcie jest i miekka szyjka, ale chyba taki moj urok jest chyba nosic dzieci z rozwarciami, bo z synkiem tez tak mialam. I w tedy i teraz na 2 cm mam i co .. tez nic :confused2:

edit:
tez ponoc mi mloda mocno napiera, bo ginka mowila ze glowke czuje ;p no i ja ja czuje tez....

Może zadziala:
Misialinka wyłaź już!!!!!
sorry2.gif

- dmucham, chucham i czaruje... WYŁAŹ
p.gif
laugh.gif

działa?? Czy mała udaje ,że jej tam nie ma :zawstydzona/y:

Mamunie wariatunie :-):-)

A ja w 30 tc miałam ok 3,5 cm szyjki a pózniej już lekarz mnie nigdy nie informował ile jest.Wiem tylko ,że na ostatniej wizycie bolało mnie już badanie ginekologiczne i mówił ,że jest skrócona.A no i podczas igraszek z mężem strasznie boli od niedawna dlatego przestałam się "bawić" :-D i tyle.Mój lekarz nie należy do tych wylewnych z niego trzeba wszystko siłą wyciągać.To tak jak KTG- dla niego nie ma potrzeby wysylać pacjentkę bo twierdzi ,że to badanie nigdy nie jest w pełni wiarygodne a skoro moja ciąża jest od początku książkowa to mam się nie martwić...chyba ,że ruchy byłyby słabsze, krwawienia jakieś czy coś wtedy odrazu IP...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry