reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki

Wczoraj zaglądałam do Was ale nie miałam siły nic napisać...wczoraj na ktg pisały się bardzo silne skurcze i tak je też odczuwałam ale jak widać jestem nadal w dwupaku :-(Miałam wczoraj usg.Lekarz mierzył dzidzię i mówi czy wiem ,że noszę w sobie dużo większe dziecko niż 3500...:szok::szok: Mała ma już 4 kg...Ciekawe jak ja ją urodzę!!??Jestem mocno przerażona:zawstydzona/y:...Dzisiejsza noc tragedia-biodra i nogi masakra.W nocy budziły mnie dosyć silne skurcze które teraz minęły.Ehhh i jeszcze ten skwar na dworze...

Dobije mnie ktoś??Na ochotnika...

zebrra masz piękniusiego syneczka!!!!!!!!!!!!!!!Te jego usteczka piękne i nosek!!Super!!

trasiu już gratulowałam szybkiej akcji porodowej i Marysieńki ale muszę pogratulować raz jeszcze...Tak strasznie Ci zazdroszczę ,że obyło się bez OXY.

Wszystkim mamusiom rozpakowanym już tak strasznie zazdroszczę!!!Ja już 3 dzień po terminie i ciągle guzik...........

reklama
Asinka nie lubie 22 czerwca, bo wtedy rodziny ma taka moja znajoma KTÓREJ NIECIERPIĘ JAK DIABLI !! I jak ona by się dowiedziała, ze dziecko wtedy mi się urodziło to by codziła dumna jak paw, ze ma taka zajebista date urodzin ze wszystkie dzieci chca sie wtedy rodzic i takie bla bla bla.... A JA JEJ TAK NIE ZNOSZĘ, że nie przezyłabym takiego czegoś !!

AgatkaT ja mam 2 dni do terminu... i od wczoraj cisza... i się wściekam.. bo jak miałam skurcze to wiedziałam, ze przynajmniej jakoś minimalnie wypychają Olcię, a jak skurczy brak to brak rozwoju.. grrrrrrr.... A za tekst, ze dziecku jest dobrze w brzuszku jestem w stanie ZABIC !! Skąd lekarz moze wiedziec czy tak dobrze dzieciakowi... Najlepiej takiego gina (jakby tak powiedzial) upchnąc do jakiejś beczułki nie za dużej wypełnionej wodą i zamknąc niech się dusi... i dziecku w brzuchu dobrze byc nei może bo ma tam warunki jak learz w beczce.... bleeee

dziewczyny nie kracze... nie zapeszam, ale moze u mnie sie cos w koncu rozkreci...
co 15-20 min jak mnie chwyci bol jak przy silnej @ az usiasc musze...
moze moze moze... nie zapeszam... ;-)

Cześć Dziewczynki...
Ja nadal w dwupaku :-( Ja chyba nigdy nie urodzę, z brzuchem do grudnia będę chodzić.. Ta moja mała wredota chyba ani myśli wyjść. Dziś robię podejście do olejku rycynowego, zobaczymy czy coś pomoże. Jutro mam ktg w szpitalu, może już zostanę ;-) chciałabym..
A póki co to miłego dnia w ten upał i skwar :-)

I ja witam sie z wami w upalny poranek.

TRASIU ale sie uwinelas, bardzo sie ciesze ze tak szybko poszło. Gratulacje.:-)

Ciekawe które mamusie z dzidziusiami dzisiaj wróca do domu a które urodza?????

Tak bym już chciała mieć Antosia w domu, a tu jeszcze tydzień musze czekać; ale z drugiej strony może w ciagu tygodnia uda sie Antkowi zmienić ułożenie i unikne CC.

Idę poczytać co sie działo przez ostatnie dwa dni, bo nareszcie mąż w pracy wiec moge zając sie sobą.:tak:

no teraz moge powiedziec ze boli mnie:sorry2:, wczesniej czulam sie jak przy @, ale myslalam ze to byl bol :sorry2: Teraz to booooooooooooli dopiero :sorry2:
ale jak glupia sie ciesze ;-)

reklama
u nas średnio mały od wczoraj żółty jak chińczyk ;-( i znów kilka kolejnych dni wiecej w szpitalu...

powoli już nie ogarniam...pomimo że mam ustawiony budzik co 3 godziny w nocy nie moge się z bólu i niewyspania zwlec z łóżka zeby odciagnac pokarm ;-(

i ciągle rycze...miałamm isc na 11 do szpitala ale po prostu nie dam rady, szwy tak k.rewsko ciagna i bolą ze rycze z bólu a do kolejnej dawki paracetamolu jeszcze dłuugo .... a beniu tam biedny sam lezy :-(

Do góry