reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Misialina wspaniale brzmi ten przepis na gruszki! Myślisz, ze można spróbować tak samo z jabłek? Gruszek nie mam w domu a do sklepu mam tak dalekoooooo.... :)

reklama
zrobilam caly tort sama, zrobilam ciasto shrek, wycielam z tego motylka i sama udekorowalam...postaram sie wkleic zdjecie ale na razie siostra zabrala mi aparat. zrobilam tez obiad, nalecialo mnie na ogorkowa wiec ugotowalam:) hihi i zrobilam sos z zeberke, surowke i ziemniaki, mialam zrobil kluski slaskie ale po prostu sie nie wyrobilam.

Misialina wspaniale brzmi ten przepis na gruszki! Myślisz, ze można spróbować tak samo z jabłek? Gruszek nie mam w domu a do sklepu mam tak dalekoooooo.... :)

Myślę że tak, chociaż z jabłek nigdy nie robiłam, natomiast gruszka ma trochę inną konsystencję niż jabłek, jabłko jest bardzije wodniste ale można chyba więcej mąki dosypać

marta - tylko pozazdrościć zapału :) zdecydowanie czekam na zdjęcie tortu!!
Ja młodemu zrobiłam na 1 urodziny zwykłego biszkopta z bananem w środku, a gościom postawiłam w miseczkach bitą śmietanę, jabłka i dżem ;) - czyli self-service ;)

a jeśłi chodzi o jedzenie.. to ja ciągle wieczorami czekam tylko na poranek..
teraz mdli mnie ochydnie wieczorem - tak że nawet cola nie wchodzi (wiem wiem, nie powinnam jej pić... )

Nutria ja też wieczorami cierpię katusze, zaczyna się ok 18 i dopóki nie zasnę non stop mnie mdli, czasem wymiotuję. Teraz mnie mdli, ale jestem tak głodna że chyba zjem chociaż jogurt, bo głód tylko potęguje efekt mdłości u mnie:(

Torcik malinowy wypróbuję przy najbliższej okazji :-)
Padam wieczorami. Pakuję się do łazienki i do łóżeczka. Moje chłopaki już dawno śpią :-D Zjadłam sobie na kolację koreczki śledziowe a teraz mi się odbija :szok:
Spokojnej nocki Dziewczyny,
Dobranoc

Nutria ja też wieczorami cierpię katusze, zaczyna się ok 18 i dopóki nie zasnę non stop mnie mdli, czasem wymiotuję. Teraz mnie mdli, ale jestem tak głodna że chyba zjem chociaż jogurt, bo głód tylko potęguje efekt mdłości u mnie:(
ja tak mam jak dlugo nie jem, jak cos malego zjem chociaz to jest lepiej ;-) Na szczescie nie wymiotuje ;-)
Kochana badzmy dzielne ;-)

izabela sledzie, blleeee ;p

Ostatnia edycja:
dziendoberek w poniedzialek ;-)
z nowu od poczatku tydzien :sorry2:
jade po obiedzie z mlodym do kontroli..., zeby mu sie polepszylo! Strasza mnie ze zapalenie pluc 3 tyg trzyma... a my dopiero co tydzien antybiotyk podajemy... eehhh...

rano przy robieniu sniadania mdlosci mnie wziely, ale polezalam i mi przeszlo... na szczescie. Teraz zjadlam dopiero co ...
ale pogoda kiszka co nie.. u mnie pada i pada...

reklama
Wstawać śpiochy :-p

witam po weekendziku ... wpadam tylko na chwilkę, bo dużo dzisiaj 'roboty' ;-)

Marta, ładne wyczyny kulinarne !!! Najlepszego dla córy :-):-):-)
Tusenfryd, ja USG genetyczne miała w 13 tyg (dopochwowe) i na mój gust to najnormalniejsze w świecie USG, tylko oprócz oceny narządów, bada się jeszcze przeziorność karkową :tak:
Darunia, 9 cm w 12 tyg :szok: WOW !!! moja w 13 miała niecałe 7 ;-) ale w sumie każdy dzidziol ma swoje tempo wzrostu ...
Miśka, ja swoją dzienną dawkę ruchu realizuję goniąc za młodą ;-) no i na spacerkach :tak:... a co do smaków ... ja na początku pierwszej ciaży pochłaniałam wszystko, co kwaśne !!! i mam piękną córę :-p
a w tej wadze nie da się wyłączyć tych wszytskich magicznych funkcji i po prostu zważyć ???

miłego dzionka ;-)

Do góry