reklama
LauLau
Fanka BB :)
heheheh
co Ci tak wesoło

majqa1
mama 2+2 :-)
Witam 
ja też sie pospieszyłam - do mnie też powróciły
ja mam mieć genetyczne ok 25 listopada i też mam stresa ...
Witajcie wieczornie:-)
Nie tak dawno pisalam że mdłości ustąpiłyChyba sie niepotzrebnie pospieszyłem bo własnie zaczynaja mie dopadac na nowo:-
-
-(
ja też sie pospieszyłam - do mnie też powróciły
ja mam mieć genetyczne ok 25 listopada i też mam stresa ...
mnie mdlilo puki nie zjadlam choc pol kromki chleba
ironia piszesz o salatce... ja zawsze jak mam te salatke to przy okazji sa i jaja w majonezie i chyba mam na nie ochote wlasnie ;-) hehehe... moze sobie zrobie hhmm... posypie ogorasem mjami mjami :-) Wogole nie mam ochoty od tygodnia na slodycze a to u mnie baaaaardzo dziwne ;p
ironia patrze na suwaczki Twoje... widze ze swoje malzenstwo sfinalizowaliscie dzidzia jak faaajnie :-)
ja z moim chlopem po slubie 4 lata..., ale jako para ponad 10 lat juz razem ;-p
no jakoś nam się tak szybciutko udało
nutria
Mama X 2009
Dzień dobry!!
Ale pogoda... i jak tu wyjść na spacer?
Z dobrych wieści - wstałam rano, a brzuch wreszcie nie wzdęty jak na 5 miesiąc.. miło.
Dziś siedzę z 2 maluchów (moim i koleżanki)dzieciaki ładują sobie kubeł od zabawek na głowę.... ale poza tym luzik ;-) Krzyś właśnie przechodzi z kanapy na fotel i z powrotem (waląc głową w dół... jak to on).. no i coś czuję, że mamy na pokładzie kupę.. to chyba najgorszy problem dla mnie teraz w zajmowaniu się nimi..
o tak - jak się wygłodzę, to później przez kilka dobrych godzin nie mogę dojść do siebie. A jak zjem cokolwiek jak tylko poczuję głód - to luuzik
majqa - no nie zazdroszczę...
Ale pogoda... i jak tu wyjść na spacer?
Z dobrych wieści - wstałam rano, a brzuch wreszcie nie wzdęty jak na 5 miesiąc.. miło.
Dziś siedzę z 2 maluchów (moim i koleżanki)dzieciaki ładują sobie kubeł od zabawek na głowę.... ale poza tym luzik ;-) Krzyś właśnie przechodzi z kanapy na fotel i z powrotem (waląc głową w dół... jak to on).. no i coś czuję, że mamy na pokładzie kupę.. to chyba najgorszy problem dla mnie teraz w zajmowaniu się nimi..
Nutria ja też wieczorami cierpię katusze, zaczyna się ok 18 i dopóki nie zasnę non stop mnie mdli, czasem wymiotuję. Teraz mnie mdli, ale jestem tak głodna że chyba zjem chociaż jogurt, bo głód tylko potęguje efekt mdłości u mnie![]()
o tak - jak się wygłodzę, to później przez kilka dobrych godzin nie mogę dojść do siebie. A jak zjem cokolwiek jak tylko poczuję głód - to luuzik
majqa - no nie zazdroszczę...
uff ale się opisałyście ! a ja jak na zlość wczoraj internetu nie miałam
całą noc się kreciłam i nie mogłam zasnąć ..okropność !!! miś rano zawiózł mój moczyk do badań
kochany mąż....mam nadzieję, że nie wyjdą znów jakieś leukocyty, bo będę musiała zrobić posiew i pewnie jeszcze więcej brać tabletek
mam już powoli dosć z tymi tabletkami codziennie muszę rano wstać zjeść tyroksyne dopiero za pół godziny 3 następne tabletki potem jedną i na wieczór dwie
muszę się dziś zmobilizować do pracy...troszkę olejemy robotę i zajmę się studiami
lecę do wątku kulinarnego pochwalić się fajnym przepisem na obiadek 
całą noc się kreciłam i nie mogłam zasnąć ..okropność !!! miś rano zawiózł mój moczyk do badań
mam już powoli dosć z tymi tabletkami codziennie muszę rano wstać zjeść tyroksyne dopiero za pół godziny 3 następne tabletki potem jedną i na wieczór dwie
muszę się dziś zmobilizować do pracy...troszkę olejemy robotę i zajmę się studiami
witam z rana
u nas sliczna pgoda
humor i samopoczucie ok
tylko ten apetyt teraz....bardzo duzo jem( dobrze ze mi sie slodyczy nie chce)ciagle tylko jakas kielbase:-) moja radosc o tyle wieksza ze czwartek wolny to zrobie urodziny dla kolezanek dominiki. 4 lata temu lezalam i zdychalam w szpitalu z balonem miedzy nogami....
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam się poniedziałkowo!
Coś w nocy spać nie mogłam i mnie mdliło strasznie w nocy :-(
Poza tym coś sie dziwnego dzieje z moim organizmem. Na nic nie mam ochoty. Mięso i kiełbasa tak mi śmierdzą, że nie daję rady!!!! Na nic nie mam ochoty z jedzenia. Mogłabym jeść tylko na okrągło pomarańcze i wafelki.
O co tu chodzi??????
Coś w nocy spać nie mogłam i mnie mdliło strasznie w nocy :-(
Poza tym coś sie dziwnego dzieje z moim organizmem. Na nic nie mam ochoty. Mięso i kiełbasa tak mi śmierdzą, że nie daję rady!!!! Na nic nie mam ochoty z jedzenia. Mogłabym jeść tylko na okrągło pomarańcze i wafelki.
O co tu chodzi??????