reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

heheheh

8a6cb2670e.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
jol a nie widzisz fotki?? kurde fotke wkleilam...
no to niewazne juz nie znjade tego.. na n-k znalazlam pare on w sukience slubnej a ona w gajerku ;p

mnie mdlilo puki nie zjadlam choc pol kromki chleba :sorry2:
ironia piszesz o salatce... ja zawsze jak mam te salatke to przy okazji sa i jaja w majonezie i chyba mam na nie ochote wlasnie ;-) hehehe... moze sobie zrobie hhmm... posypie ogorasem mjami mjami :-) Wogole nie mam ochoty od tygodnia na slodycze a to u mnie baaaaardzo dziwne ;p

ironia patrze na suwaczki Twoje... widze ze swoje malzenstwo sfinalizowaliscie dzidzia jak faaajnie :-)
ja z moim chlopem po slubie 4 lata..., ale jako para ponad 10 lat juz razem ;-p

no jakoś nam się tak szybciutko udało :) a razem jesteśmy ze sobą 8 lat :-) kawał czasu..od 1 klasy liceum :-)

Dzień dobry!!
Ale pogoda... i jak tu wyjść na spacer?
Z dobrych wieści - wstałam rano, a brzuch wreszcie nie wzdęty jak na 5 miesiąc.. miło.
Dziś siedzę z 2 maluchów (moim i koleżanki)dzieciaki ładują sobie kubeł od zabawek na głowę.... ale poza tym luzik ;-) Krzyś właśnie przechodzi z kanapy na fotel i z powrotem (waląc głową w dół... jak to on).. no i coś czuję, że mamy na pokładzie kupę.. to chyba najgorszy problem dla mnie teraz w zajmowaniu się nimi..

Nutria ja też wieczorami cierpię katusze, zaczyna się ok 18 i dopóki nie zasnę non stop mnie mdli, czasem wymiotuję. Teraz mnie mdli, ale jestem tak głodna że chyba zjem chociaż jogurt, bo głód tylko potęguje efekt mdłości u mnie:(

o tak - jak się wygłodzę, to później przez kilka dobrych godzin nie mogę dojść do siebie. A jak zjem cokolwiek jak tylko poczuję głód - to luuzik :)

majqa - no nie zazdroszczę...

uff ale się opisałyście ! a ja jak na zlość wczoraj internetu nie miałam :(
całą noc się kreciłam i nie mogłam zasnąć ..okropność !!! miś rano zawiózł mój moczyk do badań :) kochany mąż....mam nadzieję, że nie wyjdą znów jakieś leukocyty, bo będę musiała zrobić posiew i pewnie jeszcze więcej brać tabletek :(

mam już powoli dosć z tymi tabletkami codziennie muszę rano wstać zjeść tyroksyne dopiero za pół godziny 3 następne tabletki potem jedną i na wieczór dwie :(

muszę się dziś zmobilizować do pracy...troszkę olejemy robotę i zajmę się studiami :) lecę do wątku kulinarnego pochwalić się fajnym przepisem na obiadek :)

witam z rana:) u nas sliczna pgoda:) humor i samopoczucie ok:) tylko ten apetyt teraz....bardzo duzo jem( dobrze ze mi sie slodyczy nie chce)ciagle tylko jakas kielbase:-) moja radosc o tyle wieksza ze czwartek wolny to zrobie urodziny dla kolezanek dominiki. 4 lata temu lezalam i zdychalam w szpitalu z balonem miedzy nogami....

a ja zjadłam musli truskawkowe z mleczkiem ale mi niedobrze :( eh..o 12 ide po wyniki czwartkowych badań :) ciekawe czy coś się poprawiło :) eh kiedy przejdzie mi to zmęczenie ? :(

reklama
Witam się poniedziałkowo!
Coś w nocy spać nie mogłam i mnie mdliło strasznie w nocy :-(
Poza tym coś sie dziwnego dzieje z moim organizmem. Na nic nie mam ochoty. Mięso i kiełbasa tak mi śmierdzą, że nie daję rady!!!! Na nic nie mam ochoty z jedzenia. Mogłabym jeść tylko na okrągło pomarańcze i wafelki.
O co tu chodzi??????

Do góry