reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

buleczki polprodukt z tesco... wkladasz do piekarnika i piecze sie bo one surowe sa jak kupujesz...
ja nie mam piekarnika spiep..rzyl mi sie wiec w kombiwarze musze piec... to taki piekarnik na prad ;-)

wlasnie bede szamac, ciepla bula z wedlinka i kakalko ;p

reklama
larvunia - dobre są te bułeczki? :)

ja zjadłam dwie kanapki z masłem i musli :) idę zaraz suszyć włoski

właśnie oglądam na tlc - ciąża z zaskoczenia :)

hehe chętnie :-)
a powiedzcie mi dziewczyny jak wasze włosy? muszę myć włoski praktycznie non stop tak mi się przetłuszczają :( wszyscy mówią, że mają super włosy w ciąży a ja mam okropne :(

ironia powiem Ci ze w 1 ciazy mialam wlosy super extra wzmocnily mi sie i wogole czulam sie rewelacyjnie z Marcelkiem
a teraz roznie :sorry2: ale wlosy musze codziennie myc, tluste sie robia jak nigdy :dry:

Witajcie!
Błeee....od rana mdłości. A wczoraj juz było dużo lepiej. Już po 11 a ja zjadłam tylko danio i jak otworzę lodówkę to mnie odpycha. Moze taką bułeczkę od larvunia dałabym radą zjeść? :)
Agabre ja też mam fazę na serki topione. Kanapka z serkiem i pomidorkiem to ostatnio mój jedyny zjadliwy zestaw śniadniowo-kolacyjny.

Ja muszę przygotować zajęcia dla trzylatków i tak mi się nie chce...to niewiarygodne. Jeszcze miesiąc temu skakałabym z radości na myśl o zajęciach a teraz nie mam siły żeby na nie dotrzeć :(

traschka a zapraszam na buleczke :-D
ja sie najadlam, wyspalam i ide do wanny teraz :-)
humorek mam lepszy chyba dzis :-) oby tak dalej :-)

MILEGO DNIA :cool2:

Larvunia, też mam kombiwar, ale służy mi głownie do odgrzewania. Piekarnik mam, ale spierniczony ma termostat - grzeje na maksa, niezależnie od tego, jak sie ustawi temperaturę. Mięcho można spokojnie upiec, ale ciasta już nie za bardzo. Piekłaś kiedyś ciasto w kombiwarze?

hehe chętnie :-)
a powiedzcie mi dziewczyny jak wasze włosy? muszę myć włoski praktycznie non stop tak mi się przetłuszczają :( wszyscy mówią, że mają super włosy w ciąży a ja mam okropne :(

Wiesz, nie zastanawiałam się nad tym, ale rzeczywiście mam mocniejsze włosy [jak i paznokcie], mniej wypadają... Ale przetłuszczają się normalnie - co 2 dni muszę myć głowę.

reklama
Witajcie dziewczyny:)
Ja wczoraj wróciłam z weekendu wykończona i od razu poszłam spać. Za to dzisiaj udało mi się nadrobić to co naskrobałyście w piątek, w sobotę i dzisiaj rano (niedzielę odpuściłam- za dużo tego:))
Widzę , że znów jesteśmy głównie w temacie jedzeniowym- uroki ciąży:) Ja zjadłam budyń z malinkami i jeszcze bym coś konkretnego wciągnęła, ale lodówka pusta:( nawet chlebka nie mam, więc czeka mnie wyprawa na zakupy...
Larvunia, jak bym zjadła te Twoje bułeczki!! :)

Do góry