Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się poniedziałkowo!
Coś w nocy spać nie mogłam i mnie mdliło strasznie w nocy :-(
Poza tym coś sie dziwnego dzieje z moim organizmem. Na nic nie mam ochoty. Mięso i kiełbasa tak mi śmierdzą, że nie daję rady!!!! Na nic nie mam ochoty z jedzenia. Mogłabym jeść tylko na okrągło pomarańcze i wafelki.
O co tu chodzi??????

;-)hehe chętnie :-)
a powiedzcie mi dziewczyny jak wasze włosy? muszę myć włoski praktycznie non stop tak mi się przetłuszczająwszyscy mówią, że mają super włosy w ciąży a ja mam okropne
![]()

uff udało mi się ubraća nie jest to takie łatwe, piersi mam tak ogromne, że wszystkie bluzki robią się na mnie za krótkie
teraz to już mam chyba 85 G
![]()
no to ja lecę po badania i na zakupki :*
niedługo wróce ! buziaki !![]()
Larvunia - jeśli zrobisz i Ci wyjdzie, to poproszę przepis
Agabre, śniadanie muszę mieć solidne, od kiedy mniej mnie mdli - od kilku dni. Wcześniej wchodziła mi tylko zupka mleczna albo jajko sadzone. Później jem mniejsze ilości, a częściej.
Kurdeeeeeeee, a ja na długi weekend jadę z K. i jego rodzicami do moich :/ Będą się poznawać. 250km w jednym samochodzie, ja z chorobą lokomocyjną... tyle wrażeń... Jak nie dostanę rozstroju żołądka, to będzie dobrze

zolza- powodzenia na tym wyjeździe.. i jeszcze z chorobą lokomocyjną - nie zazdroszczę. ale - z drugiej strony będziecie to mieli za sobą wreszcie!
dzieciaki śpią, ja też idę się drzemnąć! pa
Mam pytanie co do jajek sadzonych. Smażycie je tak, żeby żółtko się zupełnie ścięło? Ja lubię płynne żółtko, ale wyczytałam, że w ciąży surowego żółtka nie wolno. Teraz mam dylemat. Nie wiem, czy takie lekko podsmażone można zaliczyć do surowego.... ?!