Witam w pochmurny, zimny poranek.
U mnie noc kiepska, zobaczymy co przyniesie dzień; bardziej na diecie być nie mogę bo i tak od wtorku jestem na dwudniowej bulce, leciutkiej herbacie bez cukru i do tego ugotowane udko z indyka które służy za wedline. Zobacze do niedzieli, jak zoltaczka dalej będzie się utrzymywała i do tego problem z brzuszkiem to trudno przechodzimy na butle.
CINAMONKU ja tak śpię od czasu kiedy wróciliśmy ze szpitala, u mnie jeszcze czasem Mlody wcisnie się w nogi i wtedy już mam wszystkie dzieci przy sobie; choć czasem tesknie za pustym łóżkiem tylko dla mnie.
IRONIA ja bede przepajac herbatka koperkowa po 1tygodniu( kupiłam już ja w aptece, jest w saszetkach do parzenia) miedzy karmieniami; co prawda od wczoraj ja daje ale w celach leczniczych wiec poje Antka herbata zamiast cyca; ale to tylko do czasu aż się porządnie wykupcia i wypiedzi; ale jeśli będzie już na butli to ze cztery razy dziennie bede przepajac,
Boże pisanie w telefonie jest męczące, nie widzę całego tekstu i się gubie; do tego Antos przy cycu i już zapomniałam co jeszcze miałam napisać.