Witam Was porannie po długiej nieobecności, ale podczytywałam regularnie, tylko często czasu brak na odpisywanie. Weronika jest baaaardzo absorbująca.
U nas tez już spacerówka na topie i jest o niebo lepiej podczas spacerów. Mała się juz w gondoli nie mieściła, tzn. mieściła ale z trudem, więc póki ciepło chciałam ja przyzwyczaić do spacerówki i teraz jest bajeczka. Spacery u nas trwają po 2 godziny. Póżniej oczywiście wrzask się zaczyna ale to dlatego ze ma dość leżenia.
Agatko nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć... Chyba tylko, że bardzo mi przykro.
Aestima, Trasia u nas tez tylko cycek do końca 6 miesiąca. Pediatra mi zakazał podawać wcześniej innych pokarmów oprócz własnego mleka, bo mała szybko przybiera na mleczku, a nie chcemy żeby rozciągnął sie jej żołądeczek. Mamy mleko jest szybko trawione i nie ma takiego zagrożenia jak na innych pokarmach.
Olga moja po kąpieli i karmieniu również zasypia sama w łożeczku, ale obowiązkowo musi słyszeć w tle kołysanki. Pada wtedy jak przecinek.
Pozdrowionka dla wszystkich pozostałych mamusiek :-)