kasiawilde
Fanka BB :)
trasia kurcze gratuluję odwagi
i jestem pewna, że się opłaci, a przynajmniej nigdy nie będziesz żałować, że spróbowałaś!!! Pracy na pewno masa i łatwo nie będzie, ale wszystko zaprocentuje! Nie jestem do końca zorientowana, ale może przejdź się do urzędu pracy, podpytaj o pomoc, dotacje itp. Mój Patryk właśnie coś powoli myśli o własnej działalności i w urzędzie pracy jak na razie okazali się bardzo pomocni w poradach itp. Na pewno nie zaszkodzi spróbować. Ale na chwilę obecną to super, że jesteś tak pozytywnie nakręcona i że przekonałaś się na jak wiele osób możesz liczyć
Kibicuję Ci całym sercem, informuj nas na bieżąco
może i mnie jakoś natchniesz 
Do tego szkolenie przez miesiąc po kilka godzin dziennie, zniechęca mnie to bo przecież tochę pracy mam i co, miałabym nie pracować przez miesiąc i nianię zatrudnić dla Marysi? nie bardzo mi się chce

troche mi szkoda bo to byla duza szansa dla mnie no ale tak mialo byc widocznie, pewnych rzeczy sie nie przeskoczy.a tobie trasiek kibicuje zcalych sil
Wszystkiego chwilowo nie nadrobię, może jak mały uśnie
moj tez na noc zasypial sam, nie wiem co sie stalo ale przestal, czesto zasypia przy butelce sam w lozeczku a czasami zje i placze i musze go utulic