Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doris, niektóre już się pokońcyzły... Mogę jutro znów zaszaleć i rano coś poszukać tylko napisz co konkretnie byś chciała i jaki rozm, ma Jula. Teraz mykam na romantico kolację z mężem i twin peaks...:-)
Płacz, zatkany nos (nawet frida zawiodla) Drzemki krótkie, niespokojne, na noc temperatura 38,2
A najgorsze jest to, że jak już śpią i ja mogę się polożyć to nagle spać mi się odechcialo
Darek dziś przejmuje całą noc sam się zaoferował, kochany mój
tabletki brałam tylko raz w życiu przez dwa miesiące i czułam się po nich tragicznie i jakiś uraz mi pozostał do dziś... A dziś T powiedział że zastanawia się nawet czy ja znowu w ciąży nie jestem skoro tyle czasu nie mam okresu :-) ale nie ma takiej opcji 

W jakich czasach my żyjemy przecież to nie średniowiecze... w głowie mi się nie mieści........

pociesz się myślą, że teraz powinno być już lepiej! pomyśl o tej nocy, która możesz przespać
byle tylko Asia kupska nie uwaliła, bo wtedy mąż Cię będzie wołał!
No ale już śpi.Po raz pierwszy od bardzo dawna w łóżeczku płakała i musiałaam ją ponosić i w efekcie zasnęła na naszym łóżku.Teraz przeniosłam ją do jej łóżeczka no i mam nadzieję,że pośpi dłużej niż wczoraj (4.20 pobudka)Moje dzieciątko waży 9180 czyli mam wagę w rękach bo jeszcze wczoraj Wam pisałam ,że pewnie będzie ważyć coś koło 9100:-) W ciągu 2 mies przybrała 600 więc sporo.Igor miał bal karnawałowy w szkole i bardzo szalał.Przebrany był za rycerza:-)