Karolcia - u nas to póki co przeziębienie i mam nadzieję, że się nie pogorszy. Igor na tranie i wit C póki co, ja zamierzam sobie wieczorem piwo grzane przed snem wypić i do łóżka. Tylko codziennie idę spać wcześniej i w końcu ląduję w sypialni po północy

Może to faktycznie od ząbków? Jeśli masz wątpliwości to może zadzwoń do przychodni i porozmawiaj z lekarzem przez telefon? Albo Twój M niech podjedzie jak wróci z pracy? Faktycznie lepiej z dziećmi unikać przychodni, jeśli nie ma konieczności tam wchodzić.
Dubeltówka - a nie masz nic przeciwalergicznego? Igora w grudniu wysypało i co, nie jadł nic co mogłoby go uczulić! Tak więc może i w powietrzu coś było

Może wapno? Nie wiem co Ci poradzić.
Zołzik - u nas też kable przy stacjonarnym komputerze, głównie od pada, słuchawek i ładowarki. Co ja zwinę, to następnego dnia wiszą ponownie (wiesz, wieczorem trzeba pograć, a jak się gra to i słuchawki są potrzebne i ładowarka do telefonu, bo przecież bateria siada.. eh ;-)) Po tragedii małej Madzi jakoś bardziej się boję, że czegoś nie dopilnuję i coś się stanie (tfu tfu!!!)
Mrsmoon - ty Kochana pisałaś o tym, że Maja na basenie może się wyślizgnąć? Widziałaś Mai kombinezonik, który miała na basenie (fotka na FB)? Kupiliśmy w Decathlonie. Romek bał się właśnie, że w wodzie Maja będzie się ślizgała w dłoniach i dlatego go wzięliśmy. Przyznam, że sprawdził się rewelacyjnie - polecam!
Maja zasnęła ok 12ej i ciągle śpi... Do szkoły po Igora miałyśmy iść bo od 7ej biedulek siedzi...

a Tu nasze postępy