Mgordon - Zeberka miała katarek dla Bartusia jak miał katar i mówiła, że zwykłym aspiratorem nie wyszło mu tyle glutów co katarkiem. Też nie umiem sobie tego odkurzacza wyobrazić, szczególnie że Maja wyje na jego widok ;-) Nie wiem ile Maja obecnie mierzy, ale ciuszki ma na 68, niektóre bodziaki na 74, ale one zazwyczaj się kurczą, albo jak dla mnie, więcej wchodzi w pupę, bo jeszcze pielucha dochodzi
Zołzik - widzę, że też buszujesz po rossmannie

Miałam niezły problem, żeby smoczek do tej przypinki włożyć, bo tę "nitkę" się przeciąga a mi ni za cholerę ten smoczek nie chciał przejść. Romkowi przeszedł
Byłam u ortopedy ale póki nie będę miała rtg kręgosłupa, to nic nie zrobimy. Zdjęcie będzie dopiero 2.03 a kolejna wizyta (i to taka dla "rezerwowych") 26.03

I bądź tu człowieku chory i choruj. Dobrze, że dr rehabilitacji kazała po prostu się zjawić ze zdjęciem, bez zapisu. Jeśli rehabilitacja będzie potrzebna, to zacznę ją wcześniej niż zaznajomię się z opinią ortopedy

Uciekam spać. Dobrej nocki Wam życzę
aaaaa dla żartu - czy można powiedzieć komuś kto pije piwo bezalkoholowe, że coś ostatnio za dużo tego piwa i że w końcu wpadnie w cug alkoholowy

?
Spokojnej nocki Kochane i jutro z rana proszę o taki ruch jak dzisiejszego wieczora