Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki że odpisałaś. Ja także nie mogę się zdecydować i ciągle szukam i czytam opinie nt wózków. Interesuja mnie chyba najabrdziej 3 : Inglesina trip, Maclaren xlr (xt tez) oraz Cosatto. Popatrz na opinie nt tych wózków na bangla.pl.fikusowo ja bym chciała nowego xt, ale pewnie używanego na all kupię jakiegoś...bo ceny są przerażającecosatto mi się też bardzo podobają, ale maclaren wygrywa u mnie ze względu na dożywotnią gwarancję. Ja chcę wózek najbardziej uniwesalny kolorystycznie a cosatto mają tapicerkę albo damską albo męską, a ja chcę wózek i dla drugiego dziecka a niewiadomo jakiej płci będzie;-)

!!! Świruje na starość, nigdy wcześniej tak nie robiła
Zrobiła się beksowata i złości się, co mnie przeraża. Złości się tak, że robi się cała czerwona, pręży się, wali wyprostowanymi nogami w podłoże i wrzeszczy
Boję się myśleć co będzie za rok
Z M to nawet szkoda pisać. Jestem tu sama jak palec. Znajomi jakoś się pousuwali. Nie mam nawet do kogo gęby otworzyć.. Doszły problemy w pracy -nie tylko mojej i pare innych delikatnych spraw. Brak już mi sił na to wszystko.