reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - musi być, tylko ile mnie to będzie wszystkiego kosztowało k... m...
Zaraz muszę poczytać jak pleśni się pozbyć. 
Zaraz muszę poczytać jak pleśni się pozbyć. 
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Martadelka nasz plan na nastepne bobo był taki żeby pojawiło się gdy Maja będzie miała 3 latka i pójdzie do przedszkola czyli za dwa lata, starania po następnych wakacjach. Maja w przedszkolu ja z drugim bobasem, potem T też dałby sobie radę. wiadomo to tylko plany bo nie jest powiedziane że ja będę pracowac tu gdzie pracuje czy on będzie pracował z domu, no zawsze wszytsko może się zmienić jak to w zyciu. Jednak powiem Ci że jak mama powiedziała wczoraj o tym zwolnieniu to jedna z pierwszych mysli była taka - o to pomoże nam przy Mai i możemy robić bobasa
oczywiscie smieje sie bo to nie jest tak że uzalezniam decyzje o nasteonym dziecku od tego czy otrzymam jakąś pomoc z zewnatrz bo tak nie jest no ale taka mysl mi przebiegła po głowie 
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
No własnie to bardziej chodzi o takie psychiczne bezpieczeństwo że w razie czego jest się do kogo zwrocić po pomoc. Nie powiem żeby teraz nie można było bo jak coś się dzieje to np teść może tak sobie poumawiać pacjentów w gabinecie żeby posiedzieć z Mają przed południem i kilka razy skorzystalismy z jego pomocy. Jednak gdyby T zmienił nagle system pracy to byłoby z kim maluchy zastawić, bo żłobka u nas państwowego nie uświadczysz (jest jedna grupa żłobkowa -miejsce dla 30 dzieci z całego 40tysięcznego miasta- kpina) a prywatne są bardzo drogie (1200zł na warunki świdnickie to chora cena) i mają paskudne opinie.
co do dnia mamy to mojej kupiłam bluzkę i kwiaty dam, a teściowej zakupiliśmy paterę pod tort ostatnio m. był z nią w sklepie i słyszał tekst "takie to piękne ale i drogie ze człowiekowi zawsze szkoda na to pieniędzy" a że przy okazji za opiekę nad małym to będzie taki wspólny prezent no a ona myśli ze m. jej da kubek - "zaparzacz" jaki chciała z przykrywką (to też jej kupił za 10 zł). Ja zawsze kupowałam swojej a on swojej ale dbałam o to zeby obie miały. Ja na teściową mogę ponarzekać ale jako na babcię dla Mateuszka to nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa.
martadelka ale fajnie z tymi wczasami masz
Ironia ale piekna torebka :-)
forever ja poszłam i zapytałam czy mogę liczyć na zmianę stanowiska pracy, to się automatycznie wiąże z kasą ale tak dyplomatycznie zapytałam. Trochę pojechałam bo powiedziałam hasło, że "że jest mi wstyd na zewnątrz ze mam młodszego referenta, bo w innych urzędach to pewnie myślą sobie, ze myje szklanki i kseruje"
i podziałało :-)
a co do pleśni jest super skuteczny preparat "SAVO" nie za drogi a baaaardzo skuteczny i na jak sie wywietrzy to nieszkodliwy
madzioolka my mamy taki sam plan;-)
:-)ja bym tak chciała po 2 - gich urodzinkach małego sie starać :-)
martadelka ale fajnie z tymi wczasami masz
Ironia ale piekna torebka :-)
forever ja poszłam i zapytałam czy mogę liczyć na zmianę stanowiska pracy, to się automatycznie wiąże z kasą ale tak dyplomatycznie zapytałam. Trochę pojechałam bo powiedziałam hasło, że "że jest mi wstyd na zewnątrz ze mam młodszego referenta, bo w innych urzędach to pewnie myślą sobie, ze myje szklanki i kseruje"

i podziałało :-)a co do pleśni jest super skuteczny preparat "SAVO" nie za drogi a baaaardzo skuteczny i na jak sie wywietrzy to nieszkodliwy
madzioolka my mamy taki sam plan;-)
:-)ja bym tak chciała po 2 - gich urodzinkach małego sie starać :-)traschka
Mama Marysi
jestem GŁODNA !!!!!!!!!!!!!! ratunku.......
kati wielkie gratulacje! ALe super, od razu czlowiekowi lzej na duszy
Takie 300zl to calkiem fajnie, Marcin ostatnio dostal 100 i nawet to juz sie odczuwa. Tym bardziej, ze raty kredytu maleja z miesiaca na miesiac 
madzioolka to jak, startujesz razem ze mna?
)
martadelka a ja nie wiedzialam, e na uczelni 13 sa! I 1500 na wakacje to super, u nas bedzie ok 800.
kati wielkie gratulacje! ALe super, od razu czlowiekowi lzej na duszy
madzioolka to jak, startujesz razem ze mna?
martadelka a ja nie wiedzialam, e na uczelni 13 sa! I 1500 na wakacje to super, u nas bedzie ok 800.
powiem wam ze moja niania ostatnio strasznie nawala...
byla dzis o 8-11
a co ja mam teraz zrobic?!
o 16 am videokonferencje i co z beniem na kolanach eh... szlag by to.. jeszcze tyle mam tyłow w robocie
ale jestem spokojna.. nie denerwuje sie... biore 3 krotna dawke magnazu i jestem na lajcie...
a jak nie pomoze mam jeszcze jakies inne uspokajacze normalnie chodzaca ze mnie opoka spokoju
byla dzis o 8-11 a co ja mam teraz zrobic?!
o 16 am videokonferencje i co z beniem na kolanach eh... szlag by to.. jeszcze tyle mam tyłow w robocie

ale jestem spokojna.. nie denerwuje sie... biore 3 krotna dawke magnazu i jestem na lajcie...

a jak nie pomoze mam jeszcze jakies inne uspokajacze normalnie chodzaca ze mnie opoka spokoju

traschka
Mama Marysi
Ironia ale jak to takie nawalanie? Ja rozumiem raz sie moze zdarzyc, ale to ktorys raz z rzedu! ma jakies wytlumaczenie sensowne przynajmniej?
reklama
Trasiu to jedz kochana :-):-):-) ja miałam ochote na jabłka, prince polo i czekolade z okienkiem całą ciążę :-)
Wiesz to bedzie jakieś 200 zł na rękę ale to mam paliwo zapłacone :-):-):-)
Ironia weź przywołaj do porządku tą nianię jak tak mozna
swoją drogę Benio na pewno wypadnie super na konferencji :-)
Wiesz to bedzie jakieś 200 zł na rękę ale to mam paliwo zapłacone :-):-):-)
Ironia weź przywołaj do porządku tą nianię jak tak mozna

swoją drogę Benio na pewno wypadnie super na konferencji :-)