Adariel współczuje nerwów, ale dziewczyny mają rację pewnie lekarz powie że to nic takiego i masz powtórzyć bdanie - trzymam kciuki za taki obrót sprawy &&&&&&&&&&
Ironia jak sobie poradziłaś? masakryczna jesteś ;-)
martadelka wygadaj sie w końcu po to tu jesteśmy :-)
marta ściskam i ciebie od jutra będzie lepiej
Madzioolka zazdroszczę takiej pobudki - marzę o takiej od końca grudnia, bo do grudnia Mati spał idealnie a potem kilka pobudek za noc...
doggi jak podróż do Legnicy? kupiłaś sobie coś fajnego?
Asinka chciałam sie z wami spotkać i znów po górkę, mam jakiegoś chyba rota, czuje sie masakrycznie, mam tylko jutro auto potem do mechanika go zawozimy, dam znać jutro czy przyjade do Pszczyny choć szczerze wątpie bo czuje sie bardzo słabo a i pogoda do bani....
Martadelka ja od przedszkola mam skoliozę, a od 13 r.ż. chodzę do pani mgr rehabilitacji najpierw mi wstawia kręgi, a potem masuje kręgosłup - chodzę jak mam pilną potrzebę
Mrsmoon - współczuję, też bym była wkur.... ale przynajmniej ciesz sie, ze A sie w nich nie wdał :-) a co do zdrabniania ja to wytępiłam i u mojej mamy i teściowej, za każdym razem jak słyszałam to głośno protestowałam i poskutkowało nie daj sie!
a co do spotkania -w maju nie wyszło, bo robiliśmy wtedy roczek ale następnym razem sie dostosujemy i na pewno spotkamy :-)
Asinka no przesadzila teściowa, my też czasem nie zdążymy i sprzątam coś w niedziele i co z tego! u nas znów teściu nie mógł znieść że co niedziele nie chodzimy do kościoła, tylko np co drugą - ale cóż musiał sie przyzwyczaić ;-)
larvunia gratki dla Misi :-)
stopa współczuje ząbkowania...
ja dalej pół żywa, masakra jeszcze mnie tak brzuch boli, chyba na @ - jeszcze po porodzie nie dostałam

a teraz napierdziela, że hej