Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co w połączeniu z plamami wynikającymi z azs dało efekt porażający; pamiętam, że zajrzałam do łóżeczka rano, po nocy, i moje dziecko wyglądało jak poparzone... trasiu najważniejsze by przyjmowała plyny, nawet możesz strzykawką do buźki jej podawać, gdyby nie chciała pić;
Najłatwie założyć i dawać pić - i łapać. Szlafrok mile widziany, nie zawsze wszystko wleci - i do pojemniczka. Mi kazali dostarczyć do 10 jak jest czynne laboratorium, poranny.
No i drapie się Młoda Dama - choć to nie jest gest dla Młodej Damy
- tuż nad, po nasmarowaniu Linomagiem.
A w H&Y coś wisi tam gdzie promocje idę do kasy aby się upewnić, laska mówi że dana rzecz jest w promocji, ona szuka w kompie a druga mówi że nie. Plus wyszczekane, bezczelne gówniary np. oczekiwanie na kierownika po to aby usłyszeć, że mogę wszystko na stronie internetowej opisać, szkoda gadać.... 

) - w szczególności przy mojej skórze - ale u kogoś całkiem fajny może być.; ale tak sobie myślę, że gdybym musiała zebrać mocz, to może bym zrobiła tak, że: rozebrałabym córcię i pozostawiła w łóżeczku z gołym dupskiem (wtedy prędzej się zesika), do picia dała wodę, obserwowałabym kiedy ten moment następuje i prędko podstawiła pojemnik... tak czy siak - jakieś to karkołomne jednak; z chłopcami jest znacznie prościej (pisiorek do wora i siuuuuuuu);-)

dokładnie!no ale dobrze, że nic gorszego, co nie?
jeszcze ew.można wyparzony nocnik podstawić (ale jak córcia będzie lała po nogach, to nie bardzo - pojemnik da się wyżej, tuż u ujścia podstawić); tylko chyba ktoś inny musiałby trzymać dziecko by się nie wyrywało