reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

doggi
moja nie miewa drzemek juz od jakiegos czasu. I codzien ok 15.00 ma kryzys ale za nic nie zasnie.... po czym pada jak dętka po 18.00
Czasem jej sie zdazy zasnąc w dzien, jak ciapa za oknem... a tak to zapomnij, nawet na dworze w wozku nie chce spac, ale ona zawsze od malego mi malo sypiala...

reklama
no larvuniu ja bym padła ze zmęczenia... to udanego świętowania jutro!

a mnie coś ostatnio wzięło na pieczenie; wczoraj placuszki z jabłkami były (rewelacyjnie wyszły), a dziś ciacho z truskawkami (stygnie, więc nie wiem jaki efekt); no i dziś Leoncio zjadł swoją pierwszą w życiu truskawkę:tak:

Larvuniu mi Oliś, sypia ZAWSZE 2 drzemki w ciągu dnia pierwsza około 11 i śpi do 13.30 a potem około 15.30-16.00 i śpi około 30 min-45min a dziś NIC !! Ale spała za to zamiast do 6.30-7.00 do 9.00 :D I cały dzień miała super humorek i bardzo uśmiechnięta była... Mam nadzieje, że jutro już będzie normalne spanczo, chociaż z drugiej str jak mam miec haj lajf od 19 do 6.00 to jakoś przeżyję chyba ;P Ale marzy mi się kimonczo do 11, mrrrr rozmarzyłam się ;)

hehe, pamiętam jak w kwietniu przygotowywałam naszą - tj. Leosiową - imprezę domową, tez padałam:tak:ale za to potem jaka satysfakcja! ochlap się wodą i heja do wyrka, wszak to Misia będzie jutro number one:-)

dokonałam konsumpcji ciasta i nieskromnie stwierdzam, że wyszło zajebiste:tak:ech, nie ma to jak połechtać swe ego na dobranoc:-p
to pa!

Hej dziewuszki :)
U nas jutro wielka impreza, dziś rozniosłyśmy z Mają zaproszenia po rodzinie, wszyscy i tak wiedzieli że mają przyjść, to było takie symboliczne :)
Nadrobiłam Was ciutkę ale już nic nie pamiętam, zasypiam na siedząco...

Kasiawilde moi dziadkowie mieszkają koło Kodnia - jakieś 50km do Białej Podl.

Uciekam pa :*

Dobry wieczór

Poniewaz moja nieobecność wywołała ogólne poruszenie, Ja Zolza i Frever zgłosiły niechęć co do mojego zachowania,zapewne jest jeszcze kilka niezadowolonych moim milczeniem, więc dla ogólnego oczyszczenia atmosfery ŻEGNAM sie z Wami.
Bardzo łatwo kogoś ocenić, jest mi przykro że zostałam osadzona. Ja miałam bardzo smutny ostatni czas, mój numer telefonu wszystkie znacie, ale przez 1,5mc nikt nie zapytał choćby w formie smsa co u mnie, a teraz jest mi zarzucane że mogłam sie wcześniej wytłumaczyć, tak to moja wina że nie było mnie na zlocie, tylko czy w chwili kiedy walczysz o zycie najbliższej osoby masz czas myślenie ze jutro jest zlot? 19 kwietnia moja mama miała udar, 23 maja zmarła a 2 czerwca odbył sie mamy pogrzeb.
To tyle z mojej strony.
Bardzo przepraszam że w takich okolicznościach sie z Wami rozstaje, cóż zycie. Dziekuje za wspólny rok. Wszystkiego dobrego Wam wszystkim życzę.

O matko, Agata, niezadowolenie? przecież my się po prostu MARTWIŁYŚMY- nawet nie miałyśmy pewności czy coś Ci się w drodze nie stało!!! Ja wiem, ze nie miałaś głowy do zawiadamiania, ale my o tym nie wiedziałyśmy przecież i niepokoiłyśmy się... Sporo osób wchodziło na Twój profil i okazało się, ze logujesz się na bb- z jednej strony to dobrze- żyjesz, z drugiej- no przykro, że nic nie napiszesz...
Poza tym- zawsze sobie pisałyśmy o wszystkim tu, jesteśmy blisko, myślę, że należał nam się sms " nie dotrę".

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry!
Doris witaj:)
U nas poranek na śpika ( mieliśmy noc filmową), Miesio ma gluciory już od kilku dni i nie znikają:baffled: Właśnie wysmarował mi pół chaty powidłami, lecę po szmatę zatem!

Do góry