reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Aestima jeeeee :) myślę, żę bez problemu możemy zostać, w końcu wakacje se robimy od zgorzelca i mojego starego (męża :p) a z noclegiem spoko, ja jadę z małą i szwagierką do babci mego lubego, wiec myślę, że nie będzie to dla niej kłopotem tym w ogóle, że żadko ma takie odwiedziny ;)

reklama
kuźwa ,to może ja też mam znów anemię??? chyba się przebadam, bo też mam podobnie jak w ciąży a nawet gorzej, bo nawet wtedy mi tak wszystko nie śmierdziało:no: I wszystko mnie wzrusza!

Aestima hell yeah :) Nie mogę się doczekać :) u mnie w ciąży z Olką objawy miałam jak przy anemii, stad dłuuugo (aż do 9 tyg) nie zdawałam sobie sprawy z tego że mi się fasola powiększa w bebeszku :D ale teraz myślę, że to jednak anemia, bo kurde test by mnie nie okłamał !! ;)

Trasia a zapomniałam spytać- M. ma wysypkę?? Bo jak nie, to jutro do lekarza- może to nie trzydniówka a gardło, oskrzela? Z drugiej str. gdyby coś poważnego czy oskrzela, to temp. by była raczej, co nie?

Aestima, Doggi ja 6 miesięcy po porodzie zrobiłam morfologie i wyniki były mocno kiepskie, anemia uderzyła bardzo mocno, nie miałam sił na nic, zawroty głowy, rano ledwo zwlekałam się z łóżka i płakałam jak dzika z fizycznej bezsilności, przebadajcie się koniecznie! ale jaki szybki odzew co do ziarnka niepewności ;)

no ja tam w testy wierzę- mnie nigdy nie okłamał. A anemiczka ze mnie również- muszę się przebadać, bo mam podobnie jak Ty, więc może znów lipa morfologiczna???

reklama
[SUB]Kasia, a jaką hemoglobinę miałaś?? Ja po ciąży za to wyniki najlepsze w życiu ( bo brak okresu??)- około 12![/SUB]:-) Ale teraz okres już jest i to baaardzo obfity, więc może znów anemia.. zbadam niedługo, ot co!

Do góry