reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hejka! Nie uwierzycie ale Truskawa dalej śpi....spała do 6 tej w łóżeczku potem mleczko i dalej chrapie...wymęczyła ją trampolina i bieganie po podwórku...spędza tam całe dnie....i jeszcze basen to się dziecko urobi i pada wieczorem jak kawka....pedzę po śniadanko...potem przejażdżka na rowerze i ok 11-12 stej ściągnę do domu to wtedy do Was zajrzę

siemanko kobitki :)))

Mogę wszem i wobec oznajmić że mam zaje.biste dziecko !! Minął już miesiąc, więc myślę że to już na stałe ;) (wcześniej nie pisałam z obawy że to okres przejściowy) tak więc miesiąc temu, Oleńka samiuteńka odrzuciła smocka (wcześniej jej miłość ogromna) po prostu jednego wieczora jak ją kładłam spać dałam smoka a ona go wyrzucała wciąż, i od tamtej pory smoczek poszedł w odstawkę :))) Moja mała już nie ciągnie smoka, i sama go zostawiła nie wierzę nooo :)))

dzień dobry
dzis już ok, pokłóciciśmy się oczywiście o pierdoły ale było niemiło cały prawie dzień, ale wieczorem żeśmy sie pogodzili ;-):zawstydzona/y::-p
kasia ja też dostałam buciki od znajomej pełne na teraz zostawiłam na krytyczna sytuację jak będzie padać mocno a on nie wytrzyma w domu
zołza, mrsmoon, forever podziwiam was i zyczę wytrwałości w "żłobkowej" sprawie
madzioolka, marta super spotkanko :-) musimy sie z Misią spotkać wkońcu
dubeltówka miłego wyjazdu :-)
Ironia witaj w domu ;-)
Misia co ty Malwince robisz :szok:że tak długo śpi!!! jade do ciebie po "przepis" ja też tak chce:shocked2:
reszta dziewczyn witajcie:-)

Misia weź zdradź sekret jak dobrze uśpić szkraba na tak dłuuugo :D Moja od 7.30 biega i krzyczy !!!!!

Zołza ten twój Edi jest słodziak i tyle!! Ciocia Dagmarka też lubi suche pieczywko ;) Najlepsze takie prosto z piekarni, to moge jeść i jeść :D

Kati ważne że zawsze można sięę baaardzo łądnie i skutecznie godzić ;) najlepsze w kłótniach ;)

Cześć :)
Maja dziś obudziła się o 6 i siedziała sobie cichutko w łóżeczku pół godziny zanim nie zadzwonił mój budzik :) Cudne dziecko :)

Dubeltówka myślę że 30cm będzie ok, a powiedz jeszcze ile ma byc warstw? Majkowa miała 4.

Zmykam praciren machen :)

reklama
Do góry