Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
]
z Ninką wypadła taka wizyta ok. jej 1,5 roczku, a Leo jeszcze poczeka, bo asekurant z niego okrutny i póki co to tylko w (śliskiej!) wannie odważył się stać bez trzymania. Ale na pewno się pokażemy jak ruszy.
został oddelegowany do swego wyrka i rozpacza nad swym podłym losem...
w kontekście moich niedawnych rozważań nad tym czy dzieciom nie byłoby lepiej z nianią zabrzmiał po prostu okrutnie
takie wyjnajewo, że psy dupami szczekają, a ptaki latają do góry nogami bo nawet nasrać nie warto.....do D. mam 700km i 12 godzin jazdy, szybciej pokonuję trasę Irl-Pl bo aby w 10
Mam chrzestną w Bydgoszczy, ale chyba ich nie odwiedzę, bo to się wiąże z podrózą pociągiem

Co do mleka to nie pomogę, bo Asia bez butli na noc ani rusz
Pół nocki nie przespaniej, z Asią na rękach w pozycji prawie pionowej. Tylko tak mogła w miarę swobodnie oddychać. Oby do wyjazdu przeszło bo nastrój ma podły:-(
to ja dałam Mlodej taką w jej naturalnym stanie. Dziś logopeda powiedział, że za b. miksuję - a młoda kaszle i się ksztusi przy chrupkach czy chlebie - zażyczyła sobie od mojej Mamy - dowiedziałam się już
dziś bo nie zapytałam
.... Ale picie z Doidy całkiem zacnie idzie - gorzej tylko na spacerze... 

Podobna jej starsza kolezanka nigdy tyle nie zjadał na raz.