asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Heja :-)
Ja już na nogach od 6.30
moja mama z Włoch przyjeżdża na 2 miesiące i postanowiłam jeszcze ogarnąć mieszkanie... Tymek właśnie się obudził. Za chwilę jakieś śniadanie i potem do Trasi :-)
Kati to współczuję kleszczy. Szukałam dzisiaj jakiegoś preparatu dla Naszych Bąbli na komary i kleszcze i znalazłam Ultrathon: ULTRATHON SPRAY PRZECIW KOMAROM - Inne Jest jeszcze maść, ale nie wiem dla jakich dzieci. Ponoć skuteczne, więc muszę wypróbować, choćby na sobie, bo mnie to zawsze komary dopadają
Doggi prezent rewelacja od taty, ale to prawda, że nie wszyscy ojcowie się zmieniają... Ale korzystają Kobieto :-)
Moon znowu teściowa?? Wesoło masz
Larvunia Was to co chwila coś dopada :-( Zdrówka życzę :*
Ja już na nogach od 6.30

Kati to współczuję kleszczy. Szukałam dzisiaj jakiegoś preparatu dla Naszych Bąbli na komary i kleszcze i znalazłam Ultrathon: ULTRATHON SPRAY PRZECIW KOMAROM - Inne Jest jeszcze maść, ale nie wiem dla jakich dzieci. Ponoć skuteczne, więc muszę wypróbować, choćby na sobie, bo mnie to zawsze komary dopadają

Doggi prezent rewelacja od taty, ale to prawda, że nie wszyscy ojcowie się zmieniają... Ale korzystają Kobieto :-)
Moon znowu teściowa?? Wesoło masz

Larvunia Was to co chwila coś dopada :-( Zdrówka życzę :*