Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlaczego ona tak nie śpi w domu?? Teraz ma ponoć świetny humor, mama zabrała ją na psacer do stadniny i Marysia głaskała koniki
chociaż na chwilę... ooo Wy macie babski weekend
udanej próby!
:-) chwilami nawet bawiła się sama, ani nie marudziła, nic, kochane dziecię
tylko zupki dla Emi nie ugotowałam
powodzenia na próbie a jutro co porabiasz?
Młoda uwielbia las.
ale poradnia hematologiczna nie brzmi ciekawie 

Rano badania krwi - okazało się, że będziemy musiały się kłóć jeszcze raz i to w tygodniu i to na drugim końcu miasta
nie mówiąc, że odpłatnie, taki przepływ informacji
Po tym pojechałyśmy pod ten klubo - sklep gdzie mialy być Czytajki - obok jest park z megawypaśnionym, ogromnym placem zabaw - jako, że było pusto Młoda czuła się swobodnie, połaziłysmy tam 30 min. Na same Czytajki chyba trochę za wcześnie - może dlatego, że b. dużo dzieci było co robiło ciasnotę - i trochę egoistycznych rodziców - nie oboje musieli siedzieć na sali robiąc tłok tylko iść na kawę obok no i dla zrobienia kolejnej setki zdjęć swojej pociechy nie liczą się z innymi maluchami
- oraz zdecydowanie nie podobał mi się sposób mówienia prowadzącej - za głośno i dobór słów np. mówienie o dziewczynce i do dziewczynki per "dziewucha".
Chyba zaraz napiszę do organizatorów w tej sprawie. Młoda na tej imprezie dwa razy zapłakała no ale myślę, że to kwestia pory snu i natężenia bodźców, niestety była też histeria przy pobieraniu krwi...:-(

i tak podniósł ciśnienie ze dziś najchetniej bym nie wstawała z łóżka