reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Ja się witam tylko i od razu spadam......choroba od nas poszła dzięki Bogu
Wrobili mnie w spotkanie integracyjne rodziców przedszkolaków i muszę na wtorek wyczarować pierogi z grzybami dla ok 50 tki rodziców:eek:
Może wieczorem coś skrobnę
Miłego dnia wszystkim;-)

reklama
kati - zdrowiej że wreszcie, babo:tak:
forever - teraz głównie takie systemy implantów robią - że po kilku miesiącach następuje odsłonięcie implantu i założenie wlaśnie śruby gojącej (w google nawet foty są - bleeeee); albo może miałaś natychmiast obciążany ubytek, na 1 wizycie, bo tak też można, choć zdania co do zasadności i trwałości podzielone;
[tak jak podejrzewałam, oszczędzono mnie dziś z tym zębem (zrobił mi inny za to); a co do implantu to okazało się, że dziąsło "za słabe" i w nowym roku najpierw mi będą je reanimować (jakiś preparat "dziąsłotwórczy"), a dopiero potem śruba; jak to określił mój lek.: pokiereszuję trochę panią, ale nie przed świetami:confused2:jak ja nie cierpię dentystów, no...:-(]

dubeltówka - ale masz zadanie, współczuję:-p
ironia - przegapiłam Cię! hej!

a wiecie, co do samotnych wyjść we dwie, to nie jest to takie oczywiste (już były takie akcje kręcone), bo Ninka uwielbia iść gdzieś razem - we 4; jak się rozdzielamy, to wciąż dopytuje dlaczego, po co i czy ci co zostali się nie smucą; no i są z Leo bardzo za sobą - oni się po prostu uwielbiają:tak:tak więc najfajniejsze jest wyjście całą gromadką:tak: teraz poszli z M. na wieczorny spacer i też kilka razy zadawała mi pytanie czy cyt. "nie będę się smucić tutaj sama"; słodka jest:-)

dziewczyny - czy któraś miała jakieś problemy z tarczycą przy tsh i ft 4 w normie??? wiem, że tak się zdarza, ale może któraś na własnym ciele doświadczyła?

hej lasencje
i tu Was zaskoczę - melduję się znowu na BB :D
i przypominam mojego Tymcia TAJFUNA Mikołajka
P1080967.jpgP1080970.jpgP1080964.jpg

Ostatnia edycja:
hej kochane !

chwile człowieka nie ma a tu takie zmianyy !!

mamusia czerwcowa witaj kochana stesknilismy sie !! :D super mikolajek :)

wszystkim chorutkom duuzo zdrowia :)

u nas powoli wrócili mi dzis benia ze złobka bo dostał gorączki i marudny :( wiec zostal z nim michał w domu :sorry:

ja w nowej pracy chodze jak robot...ciagle na prochach ze stresu latam jak kot z pęcherzem i nie mam kiedy zjesć....

bylam z wynikami na pco u lekarki :( i niestety ale nie ma szans na dziecko nawet po leczeniu - cos mi sie porobilo po porodzie w polaczeniu z moim pco i mam niedrożne jajniki :no::-(

wiec marzenia o rodzeństwie dla benia prysły:-( będzie musiał sie zadowolić tak jak ja pieskiem eeh:confused2:

niania ok....nie wiem nie jestem zachwycona ale benio mowi ze jest ok... w ogóle to zaczął strasznie dużo mówić i gestykulować :) mówi że chce jeść, co chche, kogo lubi kogo nie... szok jak się zmienił..:sorry:

a ja z koordynatora sklepu awansowalam na project managera i osobe od marketingu i reklamy 3 spółek szefa :-p nie wiem jak sie nazywam...mam w zespole około 7 osób polsko - czeskich i normalnie :-pjest taki cyrk że ciagle na apapie jade:shocked2:

asinka , trasia- koło pszczyny jest taki wieelbi banner z napisem: najlepszy kebab drobiowy w kraju? wiecie o co chodzi?:-D
odkad pracuje z szefem co wtorek prawie jestem w czechach wiec sobie zwiedzam :sorry:

Traschka - jakie Duplo macie a jakie w planach ? Co do Ja - Zołzy to rzekłam, że się pytacie...
Dubeltówka86 - przed świętami :szok:
Kati83 - reanimuj się :-D
Andariel - ja się nie czuję protetycznym specem :no:
Mamusia czerwcowa 2011 - noooo.... :rolleyes2:
Ironia - weź nie szalej z tymi prochami :no: A co do rodzeństwa dla Benia to życie jeszcze może zaskoczyć - z niedrożnymi jajnikami da się coś zrobić - np. przepchać kontrastem jak badają ich drożność na żywca ( za drugim razem mnie uśpili na 20 min. ), ale nie polecam doznań, a pco - witamy z klubie :happy:
Widziałam się z chrzestną Młodej - oddałam nieużywane gadżety i coś podostawałam - np. bujawkę z Ikea czy śpiworek do sanek plus książeczki oraz drobiazgi insze wszelakie.
W sklepie Gatta całe dwie pary rajstopek rozmiar 80/86. :szok:

Ostatnia edycja:
Hej,
ja kolejny dzień tylko przelotem, wczoraj jedna wigilia firmowa, dziś druga... już troche mi się nie chce ale cóż zrobić...

Miłego dnia babeczki :*

dzień dobry!

wstałam dziś pierwszy raz od kilku miesięcy przed moim dzieckiem :) tylko on teraz lata jak szalony, a ja najchętniej bym się położyła...

Madzioolka miłej pracowej Wigilii!

no i wszystkim - miłego dzionka!

reklama
hej kochane! Melduje, ze zyje:-) w pracy mlyn przedswiateczny, wczoraj mielismy Wigilie w Hiltonie, w srode nasza zespolowa. Maja ma juz (dopiero) 10 zebow i w dalszym ciagu brak jednej dwojki.
Madzioolka piekny pokoik ma Maja!
Mamusia ale slodziak z Tymka!
milego dnia! ale u nas mrozno...

Do góry