reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

ironia to tam, gdzie zaprasza się 3 babeczki a później pod kamerami się ogląda co wyprawiają??
Jak tak to widziałam ...... masakra!

U męża... ehm.. bez zmian. Długo by tu pisać o nim... osioł i tyle.
Ma możliwość teraz zmiany pracy na tira iść, lecz tu ja się nie zgadzam teraz...
mam swoje powody, bardzo silnie się nie zgadzam.

A tak co... u nas w mieście same zwolnienia wszędzie.
Marzy mi się wyjazd z PL :sorry2: bo tu nawet godnie umrzeć nie dadzą...

reklama
no wlasnie skonczylam ogladac m a s a k r a !! :szok::szok:

zaraz bibi z badan przyjedzie, lecę trzeć ziemniaki na placuszki dla niego :)

widzielismy program idealna niania? ogladam wlasnie stare odcinki i w szoku jestem :szok:

ironia ale ten program idealna niania to chyba troche reżyserowany - tak mi sie wydaje, cos typu dlaczego ja, trudne sprawy...

U męża... ehm.. bez zmian. Długo by tu pisać o nim... osioł i tyle.
Ma możliwość teraz zmiany pracy na tira iść, lecz tu ja się nie zgadzam teraz...mam swoje powody, bardzo silnie się nie zgadzam.

larvunia hej, dawno cie nie było
a czemu nie zgadzasz sie na prace meza na tirze? jesli moge spytac...

Ostatnia edycja:
Praca jak każda inna, fajnie płacą to duży plus.
Moja kobieca intuicja mi zakazuje zgadzać się na taką zmianę.
Wierzę w karty Tarota, nie bez przesady... życia nie układam wg kart, ale...
Za dużo razy, gdy pytam kart (tak o poradę w tej sprawie) wychodzi mi zastój finansowy z powodów zdrowotnych męża.
Pytałam innej wróżki ogólnie... nie podając szczegółów co to za praca i to samo mi powiedziała innymi słowy- nie powiem tego słowa, by nie ściągać, ale najgorsze wyczuwam.
Za dużo przypadków i odpowiedzi negatywnych... Boję się. Strach wygrywa u mnie.

Za dużo się sprawdza w tych kartach ostatnio i jakoś tak wolę dmuchać na zimne...
Sama bym mogła jeździć tirem gdybym mogła :-) Uwielbiam jeździć samochodem! A takim duuuużym to już w ogóle baba w tirze hhehehe ale jazda by była ;-)

Co do tego programu o niani to tak to jest podkładane ;-)

Ostatnia edycja:
hej, larvunia! straszysz zwolnieniami w lubiskim a my tam właśnie za 1,5 m-ca wracamy:tak:
ironia - pomyślałam to samo co forever - o podniosłym tonie Twego posta; chyba nie podejrzewałam Cię o takie morze uczuć względem bb;-)

andariel wracasz?? na stałe?? O jeja! To już Cię zapraszam na kawusię! :-):-):-)
co do pracy to nie straszę, takie realia. Z wolkswagena zwalniają ze stilonu też i to setki ludzi a nie jednostki.
Gdzie Ci ludzie pójdą do pracy?? Każdy się swojego teraz trzyma pazurami... miejsc nowych nie tworzą pracy...
ja nie wiem co to będzie.

andariel wracasz?? na stałe?? O jeja! To już Cię zapraszam na kawusię! :-):-):-)

dziękuję! tak - plan by na stałe wrócić (jak wyjdzie pewnie życie pokaże); mamy mnóstwo wątpliwości i obaw, ale taka podjęliśmy decyzję i musimy spróbować:tak:

ironia - nie to, że cyt. nieczuła - po prostu się nie spodziewałam takiego "uczuciowego" posta;-)zazwyczaj piszesz w innym stylu;

edit. niech mnie która w dupkę kopnie - jestem sama do nocy z dziećmi, w zlewie sterta naczyń, NiL do umycia i położenia do łóżek, a mi tak okrutnie NIC SIĘ NIE CHCE...

Ostatnia edycja:
reklama
ironia - pomyślałam to samo co forever - o podniosłym tonie Twego posta; chyba nie podejrzewałam Cię o takie morze uczuć względem bb;-)

bo to że irona to silna babka to chyba wiemy doskonale ale wydaje mi się że jest też przy tym bardzo sentymentalna, ale może się mylę? :)

Larvunia hej! fajnie że się odezwałaś :) ja zdrówko??? bo widziałam swego czasu na fb że Misia w szpitalu była??

andariel a zmywarka Cię nie wyręczy z tymi naczyniami???

Wie ktoś co u Dubeltówki???

Kurde upiłam się jednym kieliszkiem wina i teraz doprawiam się jeszcze radlerem :-p

Do góry