reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

oj to Krysia załapała jakieś świństwo?:-(
zdrówka dla Was Aestima?
no właśnia jak dziś Mati? ok, juz napisałaś, to dobrze, apetyt też normalny?

moon co z tymi zdjęciami???:-p
ironia &&&&&&&& za rozmowę! czekam na zdjęcia Benia jako Jacka:-)

reklama
heja

tak ten mercator to to co mi się tak podobało :-( no nic to...

z tą drugą ofertą od architektów fajnie- zrekrutowaliśmy się przez telefon bo pogoda okropna u nas :rofl2: przedstawiłam mu dość korzystną ofertę na umowę zlecenie praca zdalna :) chyba mu się spodobało will see..

poza tym nie przejmuję się dziś pracą bo idziemy na BAL :-D:-D i tego się dziś trzymam

no właśnia jak dziś Mati? ok, juz napisałaś, to dobrze, apetyt też normalny?

martadelka no apetyt ciut lepszy, mam nadzieje ze wróci do normalnosci :tak:

tak ten mercator to to co mi się tak podobało :-( no nic to...
ironia a moze jednak sie jeszcze odezwa...

poza tym nie przejmuję się dziś pracą bo idziemy na BAL :-D:-D i tego się dziś trzymam

prawidłowe podejscie i tez czekam na fotki Benia-Jacka :-D

mama właśnie jak samopoczucie? :)

właśnei dzownili z shopera :) :-D o 14 mam się stawić ... jeszcze nie mercator ale i tak nie jest źle .. jeszcze bliej domu i koło lidla :-D rzutki, mięciutkie fotele takie klimaty ... tylko kurka oferta taka sobie :baffled:

martadelka - tak na szybko o 14 :) rano miałam rozmowe rekrutacyjna przez tel też moze coś z tego bęzie. :) tylko że watpie zebym wytargowala dzis chociaz 2100 :-( no chyba że dadzą mniej ale z gwarancją przejścia wyżej w późniejszym czasie ;-) ogólnie praca mało rozwijająca z tego co czytałam ale za to u lidera w ecommerce :-D obsluga firm ktorym konczy sie okres testowy na platformie i prowadzenie szkoleń z platformy

ja sepleniąca jestem -- nie wiem czy sie nadaje do powadzenia konferencji :baffled:

mamaM - dużo czekolady trzeba :)

reklama
mamaM - dużo czekolady trzeba :)

ironia a potem wszystko w boczki i tyłek pójdzie i znowu przygnebienie :-p

martadelka a z powrotem G. nic nie wiemy, narazie stoi juz 2 dzień bez pracy w niemczech i jest strasznie wku...... wyjechał na weekend a teraz stoi za granica, w biurze szukaja mu trasy ale kiepsko im to idzie i chyba czeka nas zmiana pracy bo tak dalej byc nie moze :baffled:

własnie asinka, Madzioolka, kati, kasiawilde, zołza gdzie wy????

Ostatnia edycja:
Do góry