reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

hej, ja chcę wiosny!!! aha w ogóle jestem drugi dzień na diecie, bo się spasłam, a czekają mnie dwa weselicha w tym roku, ale nie to mnie zmotywowało a raczej jeansy, które chciałam założyć i się nie dało:dry:
Aestima
no na razie wygrywasz z moon:-D
andariel :*
Doris heeej:-) ależ fajnie, że się wczasujesz nad morzem... w zimie:-p:-)
forever muszę przyznać, że naprawdę masz urodziwą córę:tak:
lavrunia dzień dobry:-)

reklama
heja :) młody troszkę podsmarkany ciekawe czy się do jutra nie rozłoży :sorry2: najwyżej zrobimy bal w domu ;-)

dostałam kredki do twarzy i dziś będziemy robić próbę generalną make upu :-D:-D bo jutro od rana ma śmigać w stroju :) ciekawa jestem co inni rodzice wymyślili :) ja przerobiłam jego cienkie spodenki i bluzeczkę bawełnianą więc nie będzie mu gorąco :tak:

zaraz spróbuję zrobić fotkę stroju

hej
mama m wspolczuje, mam nadzieje, ze wasz problem szybko sie jakos rozwiąże
martadelka nie mam planów, nigdzie nie jedziemy, generalnie musze odpoczac i nabrać sil na reszte roku szkolnego. w pracy zapierdziel teraz, dzis spotkanie z rodzicami- ciekawe co mnie czeka, jutro rada plenarna i odczytywanie sprawozdań....cieżkie jest to wszytsko jak sie robic pierwszy raz, czlwoeik zielony. a norberto nie jest z nim źle ale on do aniołków nigdy nie należał i należeć nie bedzie

Dzień Dobry :-)

U nas dziś piękna wiosenna, sloneczna pogoda :-). Zaraz lecę nad morze a spacer karmiś ptaki :-)
Martadelka...Ty i dieta??? Przecież Ty szczupła jesteś!
Larvunia...jak wrózbiarstwo? Chętni są?
Ironia...zdrowka dla Benia i wyślij nam fotkę jak już go pomalujesz
Marta...u Was początek ferii a u nas niestety będzie koniec...szkoda
Forever...Ta Twoja Calineczka to bardzo salonowa :-):bale, teatr...SUPER
MamoMatiego...a co tak po tajniacku? Jak Mały? Zdrowy?

Czas na spacer
Buziaki

Dzien dobry!
Spod biurka tradycyjnie...ale piekne slonko, po obiadku ide z kolezanka na spacer na Pole Mokotowskie:-) a co!
Dzis roboty sporo, wiec czas leci
Milego dnia!

reklama
przepraszam, że wam się wbijam w środek rozmowy.
pamiętacie może kiedy najlepiej iść na pierwsze USG bioderek? W jedenj poradni najbliższy termin to koniec marca, Szymek bedzie miał już 9 tygodni więc to chyba za póżno.
W drugiej poradni zwolnił się termin 21 lutego, Szymuś będzie miał dopiero 4,5 tygodnia więc nie wiem czy to nie za wsześnie, bo z tego co pamiętam najlepiej było ok 6 tygodnia? Gdzie mam iść?

Do góry