Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj to troszkę Ci dzieciaczki chorowały...:-( i absolutnie Ci się nie dziwię, że mówisz 'nie' na propocycję pracy dla Męża, ja tak jak Aestima jednego dnia bez M nie mogę wytrzymać, mamęM podziwiam (co niejednokrotnie pisałam)
ale to nie dla mnie
moja koleżanka po urodzeniu drugiego dziecka powiedziała, że teraz przy dwójce dzieci jest bardziej zorganizowana niż prz jednym, co mnie dziwiło - tez tak masz? oczywiście nie negowała swojego zmęczenia, oj nie... ściskam Cię mocno!!!

martadelka zdecydowanie TAK - przy dwójce dzieci jestem znacznie bardziej zorganizowana
zauwazyłam też, że jestem bardziej stanowcza wobec Marysi, duzo bardziej konkretna i konsekwentna. Kilka takich dni i Marysia jest dużo spokojniejsza, grzeczniejsza i weselsza. Jednak to prawda, że dziecko potrzebuje jasnych granic. Wiedzieć co może, czego nie. Nawet jeśli się buntuje to czuje się bezpieczniej na tym świecie po prostu wiedząc co może, a czego nie.
kochany jest... 
super, że udało się Wam rodzinnie spędzić wekend, takie chwile są bezcenne, co?
:-) i trochę nie skumałam tego ze zdjęciami... W sensie, nie możesz na bb zamieścić, bo za duże???
), w niedzielę pół dnia byłyśmy z Emi same i wybawiłyśmy się jak nigdy!
:-)