asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hejka!
Ja dopiero teraz. Od rana gonitwa. Tymek zaliczył pierwszy raz fryzjera. Oczywiście bez smoczka i trzymania na kolanach się nie obyło, ale wygląda cudnie
jutro ją do fryzjera, bo odrosty straszą. Później pojechaliśmy do hurtowni po zamówienie do szpitala, także zostało mi się tylko spakować i czekać na godz. ZERO. Dowiedziałam się, że na Walentynki dostanę zegarek od Sz. Miło :-) odebraliśmy jeszcze opony letnie i szybko do domu obiad zrobić, bo Sz.na 2 zmianę znowu... I w sumie teraz odpoczywam, bo Tymcio właśnie zasnął.
MamaM, Aestima zdrówka dla Waszych chorowitków
Ja dopiero teraz. Od rana gonitwa. Tymek zaliczył pierwszy raz fryzjera. Oczywiście bez smoczka i trzymania na kolanach się nie obyło, ale wygląda cudnie
jutro ją do fryzjera, bo odrosty straszą. Później pojechaliśmy do hurtowni po zamówienie do szpitala, także zostało mi się tylko spakować i czekać na godz. ZERO. Dowiedziałam się, że na Walentynki dostanę zegarek od Sz. Miło :-) odebraliśmy jeszcze opony letnie i szybko do domu obiad zrobić, bo Sz.na 2 zmianę znowu... I w sumie teraz odpoczywam, bo Tymcio właśnie zasnął.MamaM, Aestima zdrówka dla Waszych chorowitków

również nie znoszę westernów - ten jest absolutnie wyjątkowy:-)mam ochotę znów go zobaczyć, a rzadko mi się zdarza chcieć oglądać ten sam film w tak krótkim czasie;
nawet nie chcę myśleć... a to już tak niedługo...