hej dziewczyny
sorki, ale ostatnio nie ogarniam - nawet nie przeczytałam dużo tylko kilka ostatnich wpisów

tęsknie za wami ale czas jakoś leci między palcami. W pracy nawał, no i kontrola wchodzenia na strony internetowe

a w domu gotowanie dla mnie osobno dla chłopaków - osobno... i Mati zajmujący mnie na 100 %
no i jeszcze 2 razy w tyg aerobik ale postaram sie wrócić
Trasiu od 3 tyg Mati zaczął kolki ok 17 po południu wtedy wszystko go irytowało i płakał okropnie, reagował na włączenie suszarki do włosów. Spróbuj jak kolki to na bank się uspokoi. A i miał okresowe napady głodu - myślałam że nie mam mleka a moja położna twierdziła, ze bliźniaki bym wykarmiła ;-) spoko przetrzymasz chyba coś ok właśnie 3 tyg, 3 miesiąca na pewno - wtedy siedziałam z cyckami na wierzchu i z laktatorem

ale dałam rade. Najwiecej pij wody min niegazowanej- ja wypijałam ok 3 l dziennie pomagało - powodzenia. A cha ja butli nie dałam wcale dopiero po roczku. Jak chciał pić pomiedzy karmieniami to wode miner. przegotowaną dawałam. Chwile pomagało.
Dziewczyny zdrówka dla Was i dzieciaczków
Asinka sorki, ze nie odpisałam na sms-a jestem taka roztrzepana że przypomniałam sobie o nim przed godziną

Napisze do Ciebie na pewno :-) Jak Ninka?