reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

czesc
obudzil mnie gosc co spisuje liczniki z wody jejku jaka zla na niego bylam :dry:
ale teraz dobrze ze mnie zbudzil sobie mysle, bo umowiona jestem z kolezanka na kawe :laugh2:

misialina dzieki za troske, dzis nie boli juz, ale bolal nawet jak szlam spac...
wydaje mi sie ze masz dzis jeszcze 15 tydz, od jutra 16 bedzie lecial :tak:

czesc zebrra i tusenfryd18 ;-)

setana moze ja Ci poprostu podam link do tajnego co? Bo powinnas trafic np:
u gory masz zakladki "Forum, grupy, blogi, galeria i co nowego"
jak klikniesz w "grupy" to wyjdzie ci w jakich watkach jestes... powinno byc tam tez nasz tajny w srod nich czyli "CZERWCOWKI 2011"
i juz ;-)
jak nie trafisz tak to dam Ci link poprostu ok?

MILEGO DNIA ide sie ubrac i sniadanie zlepic jakies mam ochote na jajo gotowane i majonez :-D

reklama
larvunia postanawiam się poprawić :-) może dzisiaj wyszukam na kompie coś godnego uwagi.
setana ja też jestem ciemna pod względami technicznymi. Ja dopiero niedawno odkryłam, że jest coś takiego jak grupy na górnym pasku. Wcześniej wchodziłam przez mój profil :rofl2:

wpadam powiedziec czesc:) nie dam rady poczytac co u was bo mam robote, troche mi szkoda bo duzo piszecie popoludniami a ja jestem wolna tylko rano:( wczoraj pracowalam do 20:30. dzis kupilam sobie troche kwiatkow do domu i nie moge sie na nie napatrzec, rury w kuchni wymienione i juz o wiele mniej smierdzi i dzis maz kladzie te wykladzine wiec sie wezme za generalne porzadki. no i dzis do lekarza ide, moze sie juz umowimy na usg 20 tyg bo jutro zaczynam 17 tydzien:) trzymajcie sie cieplutko i milego dnia:) ppapap

witam się i ja.widzę,że od rana juz pracujecie na forum jak pszczółki:-D
ja dopiero wstałam:-),Anti jeszcze śpi:rofl2:,ale w nocy miał trochę temperaturę,mówił,że strasznie gorąco tu dzisiaj:happy:
setana dziękuję za pamięć,na razie jest ok,pogodziliśmy się ,bo miał urodziny.na dobrego faceta trafić,trzeba mieć chyba szczęście albo go sobie wychować,co w moim wypadku nie dało rady,bo on jest starszy ode mnie o 12 lat:rofl2:
czy ja też mogę zajrzeć do tego waszego tajnego wątku,czy to tylko dla wtajemniczonych jest?

reklama
larvunia jak ma być aktualne to najpierw muszę zmolestować męża, żeby takowe mi zrobił.
Brzuszka też jakoś bardzo nie będzie widać. Mam wrażenie, że miesiąc temu był większy, a raczej bardziej otłuszczony. Od początku ciąży przytyłam kilo, potem kilo zeszło przez rotawirusa. Bilans peirwszego trymestru 0+ :-)

Do góry