Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry wszystkim ujawnionym i tym czytającym po tajniacku.Setanko i jak wizyta? mam nadzieję, że coś się wyjaśniło, biedna Tusia... kochana no i może coś by trzeba było zrobić z tym Twoim nastrojem? ciągnący się miesiącami kiepski stan psychiczny to poważna sprawa.. możemy jakoś pomóc? może plotki przy szarlotce choć trochę poprawią nastrój?

a jeśli teraz się położę to naruszę rutynę i jutro będę mieć migrenę, jak nie urok to sraczka po prostu! ale chłopaki mi dziś dali trochę luzu - zrobili sobie męski wypad (Kubi, tata, dziadek) do znajomego na wieś, mały doświadczył farmerskiego życia - kury, krowy, świnie, barany, gołębie, 4 psy!!! podobno był zachwycony 
:-) to piszesz, że Kuba miał wczoraj motorek w dupce? a jak dzisiaj? trochę lżej? a co się stało, ze Kuba wczoraj zwymiotował? dzisiaj mam nadzieję nie było powtórki? już doczytałam: czy facetów trzeba tak pilnować...?;-) no ale dobrze, że to nie choroba (tfu tfu)
super, że faceci dziś we trójkę pobyli i dali Ci odpocząć? zregenerowałaś się? a co z Twoim spaniem??? a ja mam cięzki okres w pracy, początek semestru letniego i nie wiem, jak się nazywam...
ale nastrój u Ciebie lepszy???

i pyt z serii wścibskich: kim jest Emilka?

:-) ściskam na odległość
) ale już zdrowa; przbyiera na wadze, oby tak dalej
dzięki, że pytasz:-)