reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry
nadrabiam zaległe odpowiedzie

andariel na szczęście mega nastawienie anty na tatę było parodniowe, choć nadal ciągnie do mnie i np. w wekend za chiny nie chciała iść z M na spacer... Cieszę się, ludziska Wam się spodobali na wynajem Waszego mieszkanka i że wszystko pójdzie gładko, łącznie z wynajmem w Gorzowie, 2-pokojowe spokojnie wystarczy 'na przeczekanie'. Ja też dziękuję za polecenie clobazy:tak: sama często się nią smaruję
kasiu tak, u nas nadal system 3/2, wszyscy zadowoleni (choć dziadkowie wiadomo nie do końca, ale to chyba nie mój problem), jak u Was na budowie? pewnie troszkę zastojowo bo zima?
mamoM jutro środa:tak: ostatnio mało piszesz więc nie wiem jak ze spaniem u Matiego, nadal wieczorem nie ma problemu? a jak Twoje samopoczucie? mam nadzieję, że w związku z powrotem G, masz rogala na buzi;-) wykurowałaś się już?
forever jak tam Calineczka się miewa? a na czym byłaś w teatrze? (bo w teatrze byłaś, tak...?)
moon Mollers cytrynowy 2,5ml:-)

katisuper, że napisałaś, koniecznie pochwal się filcowym imieniem i ju za ozdoby wielkanocne się zabierasz?:tak: a Twój Mąż coś teraz tworzy?
Setana heeeej, dawno Cię nie było, co u Was? Natalka zdrowa?
trasiu hop hop Jesteś tam???
i lavrunia jakoś była przelotem:-)

Doris jak Julcia??????

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry

oj cos po weekendzie tez cisza :dry:

mamoM jutro środa:tak: a jak Twoje samopoczucie? mam nadzieję, że w związku z powrotem G, masz rogala na buzi;-)
martadelka G. jednak juz dzis w porze obiadowej bedzie w domu :-)
rogal na buzi jest choc juz wiem ze te dni kiedy G. bedzie w domu to beda ciagle rozjazdy i szybko wspólny czas minie :sorry2:
musimy sie w koncu wziasc za zameldowanie sie tutaj bo mieszkamy prawie 1,5 roku i ciagle cos a wiadomo jak sie zameldujemy to dokumenty trzeba wymieniac i wszedzie pozgłaszac zmiany a ja jakos nie mam na to siły....
ogólne samopoczucie lepsze, ostatni kiepski i dołujacy nastrój mi przeszedł i mam nadzieje ze szybko nie wróci

mamoM wykurowałaś się już?
ze mną chyba lepiej - zyc bede to pewne :-D
juz sie prawie nie dusze, rano gardło mnie bardzo bolało ale cholinex poszedł w ruch i jest ok i oby juz tak było
mamoM ostatnio mało piszesz więc nie wiem jak ze spaniem u Matiego, nadal wieczorem nie ma problemu?
spanie Matiego różnie, zasypianie jest ok a w nocy czasem sie obudzi i śpi ze mna od 1 (jak wczoraj) a czasem spi do rana i dopiero przed 5 lub 6 do mnie trafia
za to cos z drzemka dzienna ostatnio jest kiepsko - bardzo ciezko mu usnąć i boje sie ze bedzie z niej rezygnowała a ja tak bardzo potrzebuje tych 1,5-2 godzin dla siebie ("odpoczac" :sorry2:) lub na zrobienie rzeczy których z Matim nie moge (np. prasowanie na górze czy ścieranie podłóg)

to sie rozpisałam o sobie....
wybaczcie ale martadelka tyle pytań rzuciła :-p

Doris jak u was? jak Julia?

Setana hej, fajnie ze wpadłaś, bywaj czesciej :tak:

forever jak z Krysia?

kati szkoda ze tak rzadko bywasz...
pochwal sie swoim dziełem :tak:

kasiawilde dołączam do pytania martadelki jak tam u was na budowie? idzie do przodu?

miłego dnia wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Martadelka, mama MATIEGO - Młoda dobrzej z każdym dniem ale wczoraj Tata Jej wcisnąć dużą - czyli taką jak normalnie - porcję kaszy i był zwrot. :dry: zaglucenia nie traktuje jako choroby... już ;-)
Teatr - raczej offowy Kwintesencja - Teatr Druga Strefa
Spotykania znajomych cd - kolega na ulicy - stał pod pracą i palił - koleżanka na wykładzie.

forever - takie wpadanie na znajomych mam w Gorzowie:-)co krok, to ktoś bliżej lub dalej znany z przeszłości:tak:odzwyczaiłam się od tego, bo ani w W-wie, ani w Pruszkowie tego nie doświadczałam. Oj, dla nas ta przeprowadzka to będzie zwrotny punkt w życiu:-D

martadelko - cieszę się, że jednak Emi uznaje również swego tatę za opiekuna;-)
mamoM - rozumiem Cię w kwestii drzemki Matiego - jak u nas zdarzy się dzień bezdrzemkowy, padam wieczorem na cyce; ale u nas póki co oboje z Ninką drzemkują i - zaklinam los - niech tak zostanie!:tak:

zaliczka na mieszkanie w G.poszła, więc zaklepane:tak:nie ukrywam, że mi ulżyło, teraz już mogę zacząć pakować część rzeczy, typu: zapasowa pościel czy odzież; aż nie do wiary, że Wielkanoc spędzimy w G.już...

chciałam jeszcze dodać, że podczas ostatniego pobytu w G.przekonałam się o sile internetu, gł.facebook'a - siostra i jej mąż zamieścili krótką notkę w statusie, że pilnie poszukiwane jest mieszkanie do wynajęcia w G. (na moją prośbę, ja na swoim profilu nie wychylam się z przeprowadzką bo nie chcę by w pracy się rozniosło, żeby mi czasem nie zarzucono blokowania etatu czy coś), no i w ciągu kwadransa mieliśmy mnóstwo namiarów od ich znajomych. Wśród nich jedna oferta niezwykle kusząca, którą jednak odrzuciłam z pewnych względów (ten sam blok i najprawdopodobniej ta sama klatka, w której mieszka mój ex).

Witam!!
Dzisiaj mam dzień lenia :-( Sz.śpi po nocce, Tymek bawi się autkami, a ja leżę w piżamie. W między czasie gotuje obiad - gołąbki. I tyle... Ninka wczoraj miała dzień skakania, dzisiaj spokojnie jak na razie. Chyba ma dzień lenia razem z mamą :-D

oj ironia ja niedobra... zapomniałam, że i Ty pisałaś, już się poprawiam: centralnie ktoś Ci powiedział, że za wysokie kalifikacje, że nie do tej pracy...?????????? wiem, że praca teraz na pierwszym miejscy jako priorytet, ale daj znać jak Benio:tak: ślę pozytywną energię!!!

Hej :)

wyskoczyłam przed chwilą do ZUSu (budynek koło mnie, muszę dowiedzieć się kilku tematów wsprawie mojej mamy), wciskam żeby dostać numerek, wyszło: 353, patrzę na tablicę który jest aktualnie obsługiwany: 305 i na bileciku adnotacja - średni czas oczekiwania: 60minut :-D:-):-D KPINA!!!!!!! dodam że przyjmuja interesantów do godz 15 :wściekła/y:

reklama
witam się, ale nic nie przeczytałam jak zwykle:zawstydzona/y:
Szymuś wazy już 5 kg:) przybrał cały kg w miesiąc więc chyba nie powinnam się martwić, że niedojada?? Ale od urodzenia ma mały problem z nóżką, lekko szpotawi prawą stopę. Marysia miała podobnie, ale u niej preszło dość szybko a u Szymka niewielka poprawa pomimo tego, że masuję tą nózkę. No i mamy skierowanie do chirurga, mam nadzieję że zakonczy się na konsultacji...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry