słoneczko wyszło i od razu dzień cudny

Ciotka była na spacerze z Marysią przez 2 godziny, zrobiła mi zakupy i jeszcze pomogła potem w domu, jestem w wielkim szoku! BYła u nas pierwszy raz. Ale ona zawsze uwielbiała dzieci, niestety swoich nie ma. Szkoda, byłaby świetną mamą. Marysia po porstu zachwycona spacerem, do tego dostała od cioci dwie nowe książeczki. Ciotka zapowiedziała się już na przyszłą środę:-)
Marysia zasnęła szybko ale dwie godziny później niż zwykle. Nie podoba mi się ta zmiana, zdecydowanie wolałam drzemkę o 12...
andariel czyli wnioskuję, że na nowym fajnie?

Oj tak, bliskość rodziny jest bezcenna (czego dowodzi np nasze dzisiejsze spotkanie z ciotką). Moja mama sporo nam pomaga, czasem coś ugotuje, często bierze dzieci na spacer, bierze Marysię do siebie na noc itp. To takie krótkie chwile wolności i spokoju, w których człowiek może odsapnąć. Bez tych chwil byłoby mi naprawdę ciężko.
majqa wierzę, że salonu żal. Ale nowy będzie równie piękny jak tamten. A pani do sprzątania nie chce wpadać też piętro wyżej?;-)
Silva miłego sprzątania! ja posprzątałam cały domek o stanu względnej uzywalności więc teraz mam pełen luz. Dopóki dzieci spią...