Felkaa
Fanka BB :)
Madzioolka mam nadzieję, że dzisiejsze nocka będzie spokojniejsza. Jak w pracy?
kati jak zdrówko? a Mati?
Aestima a co to jeżowce?
Aestima, trasia u mnie też nie było mowy o spokojnej kąpieli, do czasu aż M wziął się na sposób i jej mówi, że mama poszła do sklepu, zamykają się w Emi pokoju i ja wtedy mogę się wykapać...
trasiu a cóż to za kurki z papieru ma Marysia??? a Marysia chce żebyś jej towarzyszyła przy rysowaniu/żebyś uczestniczyła w nim? bo u nas to jest na porządku dziennym...
kasiu odezwij się!
kati jak zdrówko? a Mati?
Aestima a co to jeżowce?
Aestima, trasia u mnie też nie było mowy o spokojnej kąpieli, do czasu aż M wziął się na sposób i jej mówi, że mama poszła do sklepu, zamykają się w Emi pokoju i ja wtedy mogę się wykapać...

trasiu a cóż to za kurki z papieru ma Marysia??? a Marysia chce żebyś jej towarzyszyła przy rysowaniu/żebyś uczestniczyła w nim? bo u nas to jest na porządku dziennym...
kasiu odezwij się!
u nas to nie przejdzie, huk puszczanej wody słychać na całe mieszkanie nawet przez zamknięte drzwi. Ten dźwięk to istny wabik na Marysię.
chciałaby mieć swoją na balkonie, dżizas co za marzenie... Marysia rysuje dużo ze mną, bo ja lubię rysować i zwykle to zajęcie jej ostatnio proponuję
i mówie mu ze mama nie chciała ale się zdenerwowała, że dorośli czasem tak mają ale bardzo go kocham, a on "tat mamunia..... tam tam" /tak mamusiu... kocham/ :-) dziecko malutkie a mądrzejsze czasem
po przeprowadzce nic nie mogę znaleźć
)